Сухий корм для собак класу Холістик - вивчаємо відмінності

Корм холістик для собак вважається найкращим у своєму роді, тому що повністю відповідає раціону шакалів і вовків у дикій природі. Головна його відмінність від їжі преміум-і навіть суперпреміум-класу є склад. Першочергову увагу виробники приділяють м'ясу, птиці чи рибі. Ці продукти використовуються з власних ферм або від сертифікованих постачальників. Вони піддаються мінімальній термічній обробці, адже у природному середовищі дикі тварини вживають саме сиру їжу. Окрема увага приділяється вуглеводам. Для наповнення організму собаки цими речовинами застосовуються компоненти без глютену, оскільки багато тварин мають на нього алергію. У корм для собак холістик можуть додаватись овес, гречка, сочевиця, нут. Бобові та злаки, у свою чергу, скріплюють гранули і містять ще одну важливу речовину – клітковину. Без неї порушується робота шлунково-кишкового тракту. Джерелами клітковини служать овочі (гарбуз, буряк), ягоди, фрукти.

Ветеринари знають, що чотирилапі друзі періодично їдять різні трави, самостійно розшукуючи їх під час прогулянок. Саме тому до корму класу холістик для собак додаються трави або їх екстракти. Деякі виробники не застосовують додаткових вітамінів, оскільки вони містяться в основних інгредієнтах: м'ясі, птиці, рибі, субпродуктах, овочах, злаках. Купити корм холістик для собак варто тому, що ці речовини отримує організм з натуральної їжі, а не з хімічних добавок.

 

Корм для собак холістик: ТОП перевірених брендів

Перед тим, як корм холістик для собак купити, рекомендується ознайомитися з продукцією популярних брендів. Фахівці рекомендують дбайливим господарям звернути увагу на товари таких торгових марок:сухий корм класу холістік

Pronature Holistic. Це повноцінний раціон для домашніх улюбленців віком від 1 до 7 років. Правильно підібрані інгредієнти роблять корм для собак повноцінним, смачним і корисним для здоров'я. До складу продукту входять 40% м'яса, 13% – фруктів та овочів, 47% – додаткових компонентів (екстрактів жирів та олій, спецій та пряних трав, вітамінів та мінералів).

Taste of the Wild. Такий сухий корм для собак цілком задовольняє потреби тварини у повсякденному житті. Ніяких ароматизаторів та підсилювачів смаку у його складі немає – лише натуральні компоненти. Вони не тільки насичують організм тварини життєво необхідною енергією, але й запобігають розвитку багатьох захворювань. Підходить корм холістик для собак дрібних і великих порід.

Carnilove. Чеський бренд Vafo Praha випустив найсмачніший корм, що містить близько 70% високоякісного тваринного білка м'яса, риби або птиці. На окрему увагу заслуговує харчування для цуценят, яке також відноситься до класу "холістик". До його складу входять природні речовини, що забезпечують домашньому улюбленцю активний і здоровий розвиток.

Savory. Продукція цього європейського бренду містить добірне м'ясо, що вважається джерелом натурального, високоякісного протеїну для формування міцних м'язів та сполучних тканин. Хондропротектори та мінерали сприяють розвитку скелета, суглобів та зубів тварин, а омега-3 жирні кислоти – підтримці здоров'я шкіри та шерсті, хорошій роботі нервової системи, органів зору та серцево-судинної системи. Для підтримки природного імунітету додаються антиоксиданти (вітаміни Е, С, А та сполуки каротиноїди).

Acana. Канадський виробник для отримання корму застосовує виключно свіже м'ясо, в якому міститься багато протеїнів тварин. Замість великої кількості вуглеводів використовуються фрукти та овочі, що забезпечують організму вітаміни. Корм також містить трави, адже фітотерапія покликана надати домашньому улюбленцю силу духу та міць тіла.

Нутрам. Для виробництва такого корму використовуються продукти, які може вживати навіть людина. Використання речовин, що містять високий рівень глютену, виключається. Цей продукт ідеально підходить для собак, які страждають від зайвої ваги. А велика кількість вітамінів, мінералів та інших корисних речовин гарантує вихованцям довге і безтурботне життя.

купити корм холістік для собак

Купити корм холістик для собак у магазині Дог - забезпечити тварині довге та безтурботне життя!

Якщо Ви шукаєте корисне, смачне та збалансоване харчування для свого чотирилапого друга, тоді ласкаво просимо в зоомагазин Дог ком юа. Тут є багатий вибір кормів класу холістик. Вся продукція повністю сертифікована, тому жодних сумнівів щодо її безпечності не повинно виникати. У каталозі представлений широкий асортимент харчування. Тут можна знайти корм холістик для собак великих порід або дрібних, цуценят або тварин, що страждають на ожиріння, вагітних або годуючих сук. Всі товари якісні, але при цьому на них немає націнок. Адже зоомагазин Dog com ua корм для собак замовляє безпосередньо у виробника чи офіційного дистриб'ютора. Купувати тут вигідно. А що може бути краще для дбайливого господаря, ніж здоровий та життєрадісний вихованець? Вибравши сухі корми Дог, тварина завжди буде ситою і красивою, бадьорою і енергійною.