Рейтинг сухого корму для собак - клас корму, бренди, типовий аналіз

Щоб домашній улюбленець відчував себе ситим, був здоровим і активним, необхідно подбати про його правильне харчування. Воно має бути не тільки корисним і збалансованим, а й смачним. На жаль, та їжа, яку деякі господарі готують самостійно, не містить необхідної кількості поживних речовин. Саме тому багато фахівців рекомендують ввести в раціон свого вихованця якісний сухий корм для собак. Але не всі власники чотирилапих друзів можуть його правильно обрати з першого разу. Який краще купити корм для собак? На продукцію яких торгових марок звернути увагу? Відповіді на перелічені вище питання Ви дізнаєтеся з цієї статті. Завдяки їй, Вам буде набагато простіше вибрати ідеальний корм для собак.

 

Який корм для собак вважається найкращим: ТОП популярних продуктів

Щоб купити сухий корм для собак, який задовольнив би всі вимоги вихованця, потрібно звертати першочергову увагу на клас і склад. За ціновим сегментом і вмістом харчування можна розділити на такі категорії:кращі бренди сухих кормів

економ;

преміум;

супер преміум;

холістик.

Товари економ-класу купувати не рекомендується, оскільки вони містять штучні барвники та підсилювачі смаку. А ще відсоткове співвідношення компонентів не є збалансованим. Саме тому продукт не лише не є корисним, а й може завдати шкоди здоров'ю тварини.

Не менш важливу роль відіграє фірма-виробник. Рекомендується вибирати корм сухий для собаки перевірених брендів, які зарекомендували себе з найкращого боку. До популярної продукції супер преміум класу відносяться товари наступних виробників:

Hills. Це бренд із Нідерландів, який випускає збалансовану, корисну, поживну їжу для чотирилапих друзів. Корм Hills для собак містить лише натуральні компоненти, що надають позитивний вплив на самопочуття вихованця. Він рекомендується як для здорових тварин, так і домашніх улюбленців зі схильністю до алергії, адже до його складу входять абсолютно безпечні продукти. На окрему увагу заслуговує лінійка для цуценят. Корм для собак Хіллс хороший тим, що гарантує тварині активний і повноцінний розвиток, перешкоджає появі хвороб у майбутньому. Продукція може випускатися об'ємом від 0.3 до 18 кг. Хіллс корм для собак призначається для представників великих і дрібних порід.

Brit care. Корм Бріт Кеа для собак чеського бренду VAFO PRAHA s.r.o. містить білок тваринного походження з м'яса та риби. Роль джерела вуглеводів виконує рис. Існує і беззерновий корм Бріт Каре для собак супер преміум-класу. Він рекомендується вихованцям, схильним до ожиріння. Для отримання збалансованого харчування виробник додає консерванти природного походження. Купити корм Brit care варто ще й тому, що він подобається собакам за смаком та структурою. Його вага може становити від 0.4 до 12 кг.

Josera. Корм Josera для собак містить великий відсоток білка, який організм тварини одержує з м'ясних інгредієнтів. Продукт також має у складі вітамінно-мінеральні добавки та натуральний консервант токоферол. Корм для собак Йозера випускається різних видів. Виробник реалізує харчування для великих і дрібних порід, собак зі схильністю до алергії та ожиріння, цуценят, вагітних і годуючих сук, літніх вихованців. Об'єм корму Йозера для собак складає 0.9-18 кг.

Nature's Protection. Корм для собак Nature's Protection збагачений унікальним компонентом MicroZeoGen, який позитивно впливає на стан імунної системи, виводить токсини та забезпечує нормальне травлення. Продукція Нейчерс Протекшн містить натуральне м'ясо чи рибу. Крім того, вона доповнюється травами та їх екстрактами, корисними овочами та фруктами. Щоб тварина була ситою, у Nature's Protection корм додаються вуглеводи. Лінійка також включає беззернове харчування, яке призначається для собак-алергіків. Обсяги упаковок варіюються від 0,5 до 18 кг.

Royal Canin. Корм Royal canin для собак французького виробництва не містить кукурудзи, пшениці, які вважаються потужними алергенами. В якості джерел білків виступають рис, солодка картопля, овес, ячмінь або горох. Корм для собак Роял Канін випускається обсягом від 0.5 до 15 кг. Асортимент налічує різні види харчування, серед яких дієтичне, повнораціонне, лікувальне. Купити Роял Канін для собак слід тому, що корм має унікальні формули і грамотно продумані розміри гранул. Відповідно, його зручно вживати представникам як великих, так і дрібних порід.

До кормів преміум класу належить продукція таких виробників:

Brit premium. Серед переваг, які має корм Brit premium, можна відзначити: застосування натуральних компонентів, багатий вибір смаків, додавання вітамінів та мінералів. А ще корм для собак Бріт Преміум підходить для різноманітних порід. На окрему увагу заслуговує продукція, призначена для вихованців з ритмом життя підвищеної активності. Вага кормів Бріт Преміум для собак може становити від 0,34 до 15 кг.

Nutrican. Випускає Nutrican корм для собак компанія із Чехії CANVIT. Для його отримання застосовується виключно натуральне м'ясо тварин та птахів. Додатково виробник використовує жирні кислоти Омега-3 та Омега-6, що покращують стан шкіри та шерсті. Не можна не відзначити і користь продукту для здоров'я. Вживаючи корм Нутрікан, знижується ризик розвитку артриту, остеопорозу, дисплазії тазостегнових суглобів та інших недуг опорно-рухового апарату.

На окрему увагу заслуговують корми класу холістик. Їх особливість у тому, що вони містять речовини, які вживають дикі тварини у природному середовищі. Наприклад, м'ясо не піддається високій термічній обробці, тому що вовки і шакали його їдять тільки в сирому вигляді. Крім того, корми такого типу мають у складі трави та їх екстракти, які тваринам буває так складно знайти під час прогулянки. Кращими кормами класу холістик вважаються:

Pronature Holistic. Корм Pronature Holistic для собак підходить улюбленцям віком від 1 до 7 років. Правильно підібрані інгредієнти роблять Пронатюр Холістик повноцінним, смачним і корисним для здоров'я харчуванням. До складу такої їжі входять 40% м'яса, 13% – фруктів та овочів, 47% – додаткових компонентів. До останніх відносяться екстракти жирів і масел, спеції та пряні трави, вітаміни та мінерали. Корм для собак Пронатюр Холістик реалізується в упаковках вагою від 0,34 до 13,6 кг. Вибір відповідного об'єму залежить від розмірів породи.корм для собак

Taste of the Wild. Taste of the Wild корм для собак повністю задовольняє потреби тварини у повсякденному житті. Жодних ароматизаторів та підсилювачів смаку в його складі немає! Натомість активно застосовуються виключно природні компоненти. Вони не тільки насичують організм тварини енергією, але й запобігають розвитку багатьох захворювань. Підходить корм класу холістик для представників як дрібних, так і великих порід. Тест оф зе вайлд для собак реалізується вагою 2-12.2 кг.

Carnilove. Бренд із Чехії Vafo Praha випускає Carnilove корм для собак. До його складу входить до 70% тваринного білка м'яса, риби чи птиці. На окрему увагу заслуговує харчування для цуценят, яке також відноситься до класу "холістик". До його складу входять природні речовини, що забезпечують домашньому улюбленцю активний і здоровий розвиток. Карнілав для собак рекомендується тваринам різних порід. Від цього залежить обсяг упаковки. Корм карнілав для собак може важити 1.5-12 кг.

Savory. Savory корм для собак має у своєму складі добірне м'ясо, що є джерелом натурального протеїну. А цей компонент, як відомо, призначений для формування міцних м'язів та сполучних тканин. Саворі корм додатково містить хондропротектори та мінерали, що сприяють розвитку скелета, суглобів та зубів тварин. Продукт багатий омега-3 жирними кислотами, які підтримують здоров'я шкіри та шерсті, гарантують відмінну роботу нервової системи, органів зору та серцево-судинної системи. Для підвищення імунітету в Сейворі корм для собак додаються антиоксиданти (вітаміни Е, С, А та сполуки каротиноїди). Вага упаковки може становити 1-12 кг.

Acana. Корм Acana для собак канадського виробництва містить тільки свіже м'ясо, багате на велику кількість тваринних протеїнів. Замість надлишку вуглеводів додаються фрукти та овочі, що наповнюють організм тварини вітамінами. Акана корм для собак містить трави, адже фітотерапія покликана надати домашньому улюбленцю силу духу та життєво важливу енергію. Купити корм Акана для собак можна різних обсягів. Вага упаковки становить від 340 г до 17 кг.

Нутрам. Корм Nutram для собак містить інгредієнти, які придатні для вживання навіть людині. У продукті немає речовин, що містять алерген глютен, тому його можна давати тваринам зі схильністю до алергії. Підходить Nutram корм для собак, які страждають від зайвої ваги. А велика кількість вітамінів, мінералів та інших корисних речовин гарантує тварині довге та безтурботне життя. Корм ​​Нутрам для собак призначається для вихованців великих і дрібних порід. Вага упаковки може змінюватись від 340 г до 20 кг. Окремо випускається лінійка для цуценят і літніх собак.

 

Причини купити сухий корм для собак у магазині Дог: індивідуальний підхід, професійні консультації

Шукаєте якісний корм для собак, який задовольнить усі потреби тварини? Тоді ласкаво просимо в зоомагазин Дог. Тут є багатий вибір збалансованого, смачного та корисного харчування для улюбленого вихованця. Завдяки тому, що інтернет-магазин сухих кормів Dog веде пряму співпрацю з виробниками та офіційними дистриб'юторами, націнок немає. Не можна не відзначити індивідуальний підхід до кожного клієнта. У компанії Дог Ком Юа працюють висококваліфіковані консультанти, які знають все про тварин. У кожного з них вдома теж проживає вихованець, якого вони люблять і про якого завжди дбають. Саме тому спеціалісти надають безкоштовну консультацію. Вони відповідають на всі питання, що цікавлять клієнта. У Вас теж виникли сумніви щодо того, який вибрати корм на сайті dog.com.ua? Запитайте у консультантів і вони дадуть слушні поради, відштовхуючись від ваги, породи, способу життя, віку тварини, її індивідуальних особливостей. Сухий корм Dog com ua - це не лише сертифікована продукція, а й індивідуальний підхід до кожного дбайливого господаря та його домашнього улюбленця!