Acana, Brit, Orijen – Кому підходять ці корми і чому вони користуються популярністю серед собачників

Найоптимальніше харчування для собак придумане природою. У раціоні цих тварин у природному середовищі переважають тваринні білки та жири, а ось вуглеводи присутні лише у невеликих кількостях. Змінюючи кардинально концепцію годування свого вихованця на невластиве йому поєднання білків, жирів і вуглеводів, можна завдати здоров'ю чотирилапого друга непоправної шкоди. Саме тому дуже багато собаківників вибирають корми найбільш наближені до харчування тварин у їхньому природному середовищі. Такі корми належать до BIO-класу. Вони складом максимально наближені до раціону диких хижаків у природі. Саме про такі корми нам розповість зоомагазин Дог.

 

Біологічно відповідний сухий корм для собак

Всі любителі та власники собак в курсі, що сухий корм для собак – це найбільш збалансоване харчування тварини, яке містить усі необхідні вітаміни та мікроелементи для його здорового розвитку. Але слід правильно вибирати склади цих кормів. Найбільш підходящими та якісними є корми преміум та супер-пріміум класів, до яких і відносяться корм orijen, acana та brit корм для собак. Давайте розглянемо кожен бренд ближче.

брит Brit корм – розробка чеських спеціалістів. Випускаються дві лінійки кормів Brit преміум та супер-преміум класів. Бренд відрізняється найбільш демократичною ціною та високою якістю. У рецептурі беруть участь лише натуральні інгредієнти, які добре засвоюються тваринами. У складах цих кормів не зустрічається соя і пшениця, та якщо з м'ясних компонентів присутні: свіже м'ясо кролика, курки, ягняти, індички чи оленя. Також виробник використовує корисний лосось, рослинну клітковину та комплекс антиоксидантів, який на клітинному рівні запобігає старінню.
акана Acana корм для собак – склад цих кормів збалансований таким чином, щоб собака отримав максимальну користь для свого здоров'я. Вуглеводи – у мінімальних кількостях, що є найоптимальнішим для здоров'я тварини. Лідируючі позиції у складі відведені м'ясним та білковим інгредієнтам. Такий раціон мають дикі собаки у природній природі. Це найкраща концепція харчування, оскільки була задумана самою природою для цього виду тварин.
оріджет Orijen – розробники бренду під час створення керувалися останніми дослідженнями ветеринарів. До складу включені лише такі компоненти, які легко засвоюються шлунково-кишковим трактом собаки. Цей корм містить до 90% м'ясних інгредієнтів, серед яких свіжого м'яса майже 50%. Бренд не використовує штучні консерванти та ароматизатори. Одним із компонентів цих кормів є ламінарія, яка максимально забезпечує організм тварини необхідними мінералами.

У кожному з цих брендів існують лінійки адаптовані до різних індивідуальних особливостей собак.

 

Величезний асортимент та доступні ціни. Тут можна вигідно купити сухий корм для собак

Улюблений багатьма собаківниками магазин DOG пропонує купити сухий корм для собак на найвигідніших умовах:

знижка при реєстрації будь-який покупець гарантовано отримують 5% знижку;
лайк різноманітні акції та бонусна програма дозволять максимально заощадити;
доставка безкоштовна доставка замовлень, сума яких перевищує 400 грн.

В наявності є тільки оригінальні корми, що відповідають усім стандартам якості.

Співробітники Дог ком юа підберуть Вашому вихованцю найоптимальніший корм, з яким не буде проблем зі здоров'ям, а довголіття забезпечене самою природою.