Користь оленячих ріг для собак: Що кажуть ветеринари?

Здавалося б, що такого особливого в оленячих рогах для собак? Адже вони несмачні і не мають запаху, але чотирилапі друзі їх дуже люблять. Чим же вони приваблюють домашніх улюбленців? По-перше, тваринам подобається їхня структура. Оленячі роги добре гризуться і є абсолютно безпечними. По-друге, вони допомагають очистити зуби від нальоту. По-третє, оленячі роги для собак мають у своєму складі дуже багато корисних речовин. Та й господарям подобається те, що вони не залишають слідів на килимі і не мають неприємного запаху.

Роги оленя для собак

Роги оленя для собак - корисні ласощі!

Як правильно вибрати оленячі рогиВетеринари рекомендують купити роги оленя для собак. Це пов'язано з тим, що їхня користь полягає в наступному:

  1. Цей продукт містить багато корисних речовин. Він багатий на вітаміни, кальцій, хондроїтин, глюкозамін, мінерали, амінокислоти.
  2. Оленячі панти вважаються абсолютно безпечними ласощами. Вони не пошкоджують трахеї та шлунка ні дорослих вихованців, ні цуценят. Роги оленя для собак легко і швидко перетравлюються, не викликають тяжкості та інших неприємних відчуттів.
  3. Ласощі для собак оленячі роги ідеально підходять цуценятам, у яких ріжуться зубки. Купивши такий продукт, знижується ймовірність того, що юний вихованець буде гризти меблі.
  4. Роги північного оленя для собак відрізняються досить жорсткою текстурою. Вони сухі, тому зберігаються тривалий час. Навіть пролежавши певний термін такий продукт не зіпсується. Його вистачає переважно на 3-9 місяців. Все залежить від розмірів тварини та сили її щелепи.
  5. Роги оленя для собаки купити рекомендується з профілактичною метою. Коли на зубах утворюється наліт, може з'явитися карієс. Відсутність правильного догляду також призводить до утворення зубного каменю. Щоб уникнути стоматологічних проблем, рекомендується запропонувати домашньому улюбленцю оленячі панти. Вони очищають зуби від нальоту, а також загострюють їх.

Такі ласощі для собак завжди вносять якусь новизну в життя тварини. До того ж для їхнього добування не потрібна загибель оленів. Вони самі скидають роги, коли настає процес линяння.

 

Як правильно вибрати оленячі роги?

Перед тим, як роги оленя для собак купити Україна, експерти рекомендують враховувати деякі особливості. Вони радять дотримуватися таких правил:

  1. Оленячий ріг для собак користь приноситься в тому випадку, коли він призначається виключно для тварин. Ні, ті вироби, які використовуються для прикраси інтер'єрів не підходять. Адже вони часто обробляються хімічними речовинами, що продовжують термін їхньої служби та зберігають привабливість.
  2. Оленячі роги для собак купити Україна слід з урахуванням розмірів домашнього улюбленця. Наприклад, великі панти не підходять для представників дрібних порід, адже їм просто не вдасться їх розгризти. Та й великі собаки не будуть у захваті від маленького рога, адже вони миттєво його згризуть.
  3. Важливо звертати увагу на колір ласощів. Зоомагазин ДОГ, як і лікарі-ветеринари, не рекомендує вибирати вироби яскравих тонів.
  4. Перед покупкою варто придивитися, як виглядають сушені ласощі для собак. Від придбання рогів із пліснявою, слідами барвників та інших хімічних добавок треба відмовитись.
  5. Перш ніж купити ласощі для собак, потрібно попередньо поцікавитись їхньою вартістю. Роги оленя не можуть обходитися надто дешево.

Магазин для собак Дог ком юа реалізує якісні оленячі роги. У каталозі Dog представлений широкий їх асортимент для представників різних порід. Обходяться зоотовари для собак порівняно недорого, оскільки компанія безпосередньо співпрацює з перевіреними та надійними постачальниками.