Чому варто вибирати фасування сухого корму відповідно до розміру собаки?

Правильне харчування собаки – правильний шлях до її здоров'я та довголіття. Кожен власник прагне подарувати своїй тварині щасливе та радісне життя. Але будь-яка невідповідність калорій та вітамінів у харчуванні собаки призводить до порушення її фізичного та емоційного стану. Тому, обравши для годування вихованця сухий корм, дуже важливо дотримуватись норм добової дози. Ці норми залежать від багатьох факторів, які зоомагазин Дог пропонує розглянути нижче.

 

Як правильно розрахувати сухий корм для собак, виходячи з добової норми порції

Якісний сухий корм для собак – це збалансоване харчування тварини, яке потребує ніяких добавок. Його склад спеціально розробляється таким чином, щоби всього вистачало. Неправильні порції корму призводять до порушення балансу вітамінів та мінералів в організмі собаки. А це веде до розвитку різних захворювань, що, звісно, ​​знижує якість життя вихованця.

Дозувати корм для собак слід залежно від габаритів собаки та способу життя, який вона веде. Добова норма ще залежить від корму.

Перш ніж купити сухий корм для собак Зверніть увагу на пропонований виробником добовий обсяг порції, який, як правило, ділять на два прийоми їжі: ранковий і вечірній.

Приблизні дози виглядають так:

собача-миска-2 корм супер-преміум та преміум-класу – собаки великих порід споживають близько 550 гр., дрібніші вихованці повинні отримувати до 400 гр., а маленькі собачки вагою до 15 кг. їдять до 300 гр.;
собача-миска-2 корм економ-класу – такого корму зазвичай виходить більше у зв'язку із меншою енергетичною цінністю. Так великі собаки повинні з'їдати цього корму до 800 гр, середні представники собачого племені близько 600 гр, а зовсім дрібні собаки можуть їсти до 400 гр. на добу;
собача-миска-2 для вагітних особин – потрібно збільшити добову дозу корму на 25%-50%;
собача-миска-2 для дуже активних вихованців – збільшують порцію сухого корму на одну третину;
собача-миска-2 для щенят підбирають калорійніші корми і дають збільшену порцію через високу активність.


Виходячи з вищевикладеної інформації та добових норм, зазначених безпосередньо на упаковці з кормом, слід вибирати оптимальну фасування для Вашої тварини.

Необходимо врахувати, що термін придатності розкритої упаковки зазвичай становить близько 3 місяців. Якщо за цей період собака не встигає з'їсти вміст пакету, краще купити сухі корми для собак з іншим варіантом фасування.

Dog com ua надає безкоштовні консультації щодо вибору відповідної фасування кормів для тварин . І нагадує про необхідність дотримання питного режиму під час годування тварини сухим кормом.

 

Можливість купити корм для собак будь-якої породи на сайті Дог

У нашому каталозі можна купити корм для собак із будь-якими індивідуальними особливостями. Знаючи як важливо годувати собаку сухим кормом тільки з її потреб, ні більше, ні менше, ми надаємо величезний вибір. Кожен знайде для свого домашнього улюбленця відповідний корм.

Магазин Дог ком юа пропонує купити корми для собак:

дог-1 різного розміру;
 
дог-1
хворих на алергії та інші захворювання;
дог-1 схильних до повноти;
дог-1 з підвищеною активністю;
дог-1 цуценят та літніх особин;
дог-1 вагітних та годуючих.
 
Маєте чотирилапого друга? Вам обов'язково треба зайти до нас. У нас є саме те, що необхідно Вашому вихованцю.