Здорове харчування собаки! Даємо відповіді на найпоширеніші питання собачників

Якісна їжа, що забезпечує повний обсяг поживних речовин, необхідна всім живим істотам. Бажаєте, щоб ваш собака був здоровим та активним? Не експериментуйте із харчуванням. Собачий корм має відповідати потребам організму тварини. Експерти магазину Dog допоможуть обрати найкращі пропозиції на ринку.

 

Часті питання про харчування собаки сухим кормом 

У більшості випадків помилки відбуваються через відсутність знань про особливості травлення тварин. Тому ветеринари рекомендують купувати якісний корм сухий для собак. У складі готової продукції відомих брендів враховано всі потреби організму.

Ми постійно спілкуємося з покупцями і склали перелік питань про харчування, що найчастіше повторюються:

  1. Сухий корм чи натуральна їжа? Залишки вашого столу не забезпечать тварині повний спектр необхідних речовин. Ми рекомендуємо сухий корм для собак купити. Він містить повний спектр білків, жирів, вуглеводів, вітамінів, кислот та інших мікроелементів.
  2. Чи можна поєднувати сухий корм для собак та натуральні продукти? У якісному готовому харчуванні є все, що потрібно. Рекомендованого розміру порції достатньо. Підгодовуючи тварину їжею зі свого столу, ви розвиваєте у неї харчові розлади.
  3. Чи можна поєднувати корми сухі для собак та м'ясо? Все залежить від складу готового харчування. Якщо в ньому є необхідна норма білків, додавати до раціону м'ясо не потрібно.
  4. Чим можна урізноманітнити харчування тварини? Магазин товар для собак Дог пропонує великий вибір спеціальних смакот. Якщо в раціоні не вистачає поживних елементів, ми рекомендуємо купити вітаміни та харчові добавки.

Нас часто запитують, які продукти шкідливі для здоров'я собак. Перелік небезпечної їжі, яка може призвести до смерті:

хрест-закритий цибуля, часник і перець;
хрест-закритий виноград, родзинки;
хрест-закритий чай та кава;
хрест-закритий цілісне коров'яче молоко;
хрест-закритий шоколад, цукерки;
хрест-закритий горіхи;
хрест-закритий гриби;
хрест-закритий авокадо;
хрест-закритий пиво.

Ветеринари мають наукове обґрунтування небезпеки не всіх продуктів зі списку. Але його складено на основі трагічного досвіду багатьох заводчиків.

 

Якісний корм для собак від магазину Дог: як вибрати?

Ми пропонуємо докладні описи складу всіх позицій у каталозі. У процесі вибору важливо аналізувати співвідношення всіх елементів. Якісний корм для собак не має штучних консервантів, ароматизаторів та барвників, готується з натуральних інгредієнтів. Вся продукція поділяється на категорії. На нашому сайті можна купити корм для собак з урахуванням індивідуальних особливостей організму тварини:

топ-1 розмір породи;
топ-2 вік;
топ-3 схильність до алергії та захворювання;
топ-4 фізична активність.

Читайте статті у нашому блозі. Ми приділяємо велику увагу питанням, пов'язаним із харчуванням. Скористайтеся безкоштовною консультацією з власників магазину. Вони мають глибокі знання і великий досвід і допоможуть сухий корм для собак купити Україна з урахуванням індивідуальних потреб вашого улюбленця.