Їжа для собак ORIJEN і ACANA: в чому різниця?

На ринку харчування для тварин лідируючі позиції займає торгова марка Аcana, що належить виробнику Champion Petfoods LP (Канада). Компанія випускає ще одну лінійку — сухий корм для собак Orijen. Клієнти часто ставлять питання про відмінність продукції двох брендів одного виробника. У цій статті ми пропонуємо порівняння складу та харчової цінності.

 

Корм для собак Orijen Acana: відмінності та особливості

Champion Petfoods LP декларує дотримання стандартів Біологічної Відповідності. Ці принципи базуються на переважання природних потреб собак. Це хижі тварини, які приручені людиною в масштабах еволюційного розвитку порівняно недавно. Їм необхідне харчування, максимально близьке за складом до їжі, здобутої у природних умовах. Корм для собак Orijen Acana не містить штучних добавок, продукція обох торгових марок виготовляється з якісних інгредієнтів, придатних для харчування людині. Різниця полягає у співвідношенні поживних речовин:

корм-миска сухий корм Оріджен містить 85-90% м'яса. Acana — 50-75%;
корм-миска відрізняється і співвідношення свіжого м'яса. Orijen — мінімум 50%, Acana — мінімум 33%;
корм-миска різноманітність свіжого м'яса. До складу одного рецепту Orijen входить понад 6 видів (ягня, бізон, дикий кабан, яловичина, індичка, курка, риба). В Acana — 3-5;
корм-миска Рівень протеїну. Orijen — 38-42%, Acana — 29-37%;
корм-миска корм для собак Оріджен склад характеризується низьким вмістом вуглеводів. Компанія замінила картоплю та зернові бобовими, овочами та фруктами з низьким глікемічним індексом.

Магазин Дог пропонує великий вибір продукції торгових марок Orijen та Acana. Ви зможете вибрати харчування для тварин з урахуванням будь-яких вимог.

 

Orijen корм для собак відгуки ветеринарів та заводчиків

Готова їжа, яка виробляється з дотриманням стандартів Біологічної Відповідності, визнана експертами кращим харчуванням для тварин. Orijen корм для собак відгуки ветеринарів та заводчиків позитивні. Але в мережі поширено багато міфів про шкоду високопротеїнового харчування. Більшість із них не відповідають дійсності та спростовуються ветеринарами.

Значить це, що ви повинні купити Оріджен для собак? Це якісна їжа, але склад харчування повинен відповідати індивідуальним особливостям організму та рівню фізичної активності тварини. Ми пропонуємо безкоштовні консультації щодо вибору корму. Експерти зоомагазину Дог дають рекомендації на основі інформації про розмір породи, наявність тих чи інших захворювань, особливостей травлення та інших індивідуальних даних. Такий підхід дозволяє вибрати найкращі товари для вихованців Dog.com.ua. Наші пріоритети — здоров'я, гарне самопочуття та комфорт тварин.