Як підготувати собаку до вживання оленячих ріг? Поради від зоомагазину Дог

Оленячі роги для собак - це на 100% натуральні ласощі, до складу яких не входять підсилювачі смаку, барвники та інші шкідливі добавки. Вони подобаються чотирилапим друзям та їхнім господарям не лише тому, що займають їхній час, а й через користь. Оленячі роги користуються попитом, адже мають властивість чистити зуби від нальоту. З їх допомогою можна запобігти розвитку карієсу та утворенню зубного каменю. Ці ласощі характеризуються унікальною структурою. У процесі розгризання вони розм'якшуються і розшаровуються, тим самим імітуючи ефект зубної щітки. Ласощі не застряють між зубами. Більше того, оскільки вони гризуться, тварина тренує мускулатуру щелепи та масажує ясна. Роги оленя для собак купити Україна варто тому, що вони не тільки приносять тварині задоволення, але й позитивно впливають на стан її ротової порожнини.

Купити для собак роги оленя

Роги оленя для собак: інструкція із застосування!

Роги оленя для собак купитиПерш ніж купити оленячі роги для собак, рекомендується ознайомитися з інструкцією. Адже коли вихованець бачить ці ласощі вперше, він може розгубитися і не зрозуміти, для чого вони призначаються. Щоб роги оленя для собак викликали у домашнього улюбленця захоплення, слід виконати такі нескладні маніпуляції:

  1. Відразу ж після покупки ласощі для собак оленячі роги варто промити теплою водою для того, щоб змити пил.
  2. Продукт рекомендується ретельно просушити паперовим рушником та розмістити біля миски тварини.
  3. Якщо роги північного оленя для собак купуються вперше, тоді їх слід обробити їжею, яку вживає вихованець. Він відчує її смак і запах, після чого приступить до поїдання ласощів.
  4. Спочатку господарю рекомендується стежити за тим, як його чотирилапий друг гризе роги лося для собак. Особливо уважним треба бути до представників дрібних порід. Вкрай рідко, проте трапляються випадки пошкодження зубів.
  5. Ці ласощі для собак напочатку не повинні вживатися більше 2 годин, щоб уникнути крепатури щелепи та натирання ясен.
  6. Коли шматок стає дрібним, його потрібно забрати у великої тварини, адже вона може її випадково проковтнути. Залишки оленячого рогу ідеально підходять для гризунів і собак дрібних порід.

Можна зробити висновок, що купити роги оленя для собак замало! Потрібно вміти правильно підготувати та подати ласощі домашньому улюбленцю!

 

Для яких цілей рекомендується купити роги оленя для собаки?

Перш ніж оленячі роги для собак купити, необхідно пам'ятати, що це лише ласощі, а не замінники повноцінного раціону. Саме тому пропонувати їх вихованцю слід між основними прийомами їжі. Купити ласощі для собак зоомагазин ДОГ рекомендує і як в цілях заохочення. Наприклад, коли тварина успішно виконує певні команди, їй доречно запропонувати таку смакоту.

Інтернет-магазин Dog пропонує найкращі оленячі роги для собак купити Україна. Вони на 100% натуральні, тому не викликають алергії та погіршення самопочуття. Тут можна роги оленя для собаки купити різноманітні. У каталозі представлені ласощі для представників як великих, так і дрібних порід. Важливо пам'ятати, що вони не замінюють їжу, а є лише ласощами, заохоченням. Виникли питання щодо вибору тієї чи іншої продукції? Магазин для собак Дог ком юа готовий надати корисну інформацію. Тут працюють досвідчені консультанти, які із задоволенням відповідають на всі питання. Чому б не порадувати домашнього улюбленця? Для цього варто купити роги північного оленя для собак!