Вся правда про сухий корм Brit і Brit Fresh для собак

Ринок кормів для свійських тварин постійно розвивається. Ветеринарні дієтологи проводять наукові дослідження та розробляють нові рецепти, збагачуючи формули корисними компонентами. Сьогодні ми хочемо поговорити про збалансовані раціони торгової марки Brit, у тому числі про новинку чеської компанії Vafo Praha s.r.o. – лінійці Brit Fresh. Компанія позиціонує себе як приватний сімейний бізнес та займається розробкою та виробництвом кормів преміум та супер-преміум класу з 1994 року. Головним принципом діяльності Vafo є турбота про благополуччя домашніх улюбленців, тому серед складових її продукції немає жодного інгредієнта, здатного завдати якоїсь шкоди здоров'ю тварин.

 

Магазин Dog: чому ми рекомендуємо собаківникам купити сухий корм для собак Brit?

Консультуючи покупців з підбору корму, ми завжди ставимо питання про індивідуальні особливості їхніх вихованців. Правильний вибір дієти для чотирилапого друга, який живе у вашому будинку, залежить від багатьох факторів. Але існують лінійки, які ми впевнено можемо порекомендувати всім собачникам. Це високоякісне харчування, яке добре засвоюється організмом тварин та повністю задовольняє їх біологічні потреби. До таких раціонів належить сухий корм для собак Бріт

Чим такі хороші чеські корми? Ми виділили 5 головних переваг, які вони мають:  

 

корм-миска Brit – корм із високим вмістом тварин протеїнів, вкрай необхідних природним хижакам.
корм-миска Рецептура включає безглютенові вуглеводи, рослинну клітковину, корисні жири (курячий та лососевий риб), харчові добавки для підтримки хрящової тканини суглобів (колаген, глюкозамін та хондроїтин), пивні дріжджі (джерело вітамінів групи B), трави та трави. td>
корм-миска До складу входить два види пребіотиків (маннаноолігосахариди та фруктоолігосахариди), які підтримують здорову мікрофлору кишечника, покращують травлення та зміцнюють імунітет чотирилапих.
корм-миска В якості консерванту використовується токоферол (вітамін E). Жодних штучних барвників та ароматизаторів у жодній формулі Бріт немає.
корм-миска За заявою виробника, всі інгредієнти сертифіковані відповідно до стандарту Bio і мають повністю натуральне походження.

 

 корм-бріт

Якщо ви маєте скромний бюджет, зверніть увагу на Бріт Преміум – сухий корм для собак з куркою, пшеницею та кукурудзою. Незважаючи на те, що формула включає дешеві злаки, решта складових на висоті, а м'ясні інгредієнти складають 40-50%. Це прийнятний бюджетний варіант, який за якістю значно випереджає сушіння економ класу. 

 

Зробимо кілька важливих зауважень і про інший різновид Бріт – високобілкових дієтах Brit Fresh, відгуки про які стали нещодавно з'являтися в мережі. Особливістю їхньої рецептури є присутність у складі свіжого м'яса (40%), яке проходить мінімальну термічну обробку в процесі виробництва. Чуйний собачий ніс миттєво вловлює м'ясний аромат, тому вихованці зазвичай їдять це сушіння із задоволенням і просять добавки. Якщо ви шукаєте сухий корм для собаки-малоїжки, Бріт Фреш – кращий вибір. Він має високу поживну цінність, тому швидко насичує вихованця і постачає в його організм велику кількість цінного білка.

 

Сухий корм для собак замовити в магазині Дог – легко!

Багато інтернет-магазинів для собак пропонують нову лінійку Brit Fresh купити в Україні. Серед них і наш Dog. Чому за покупками варто зазирнути саме до нас?

Дог – магазин, де ви можете придбати справжню продукцію від виробників за лояльними цінами. Зареєструйтесь на сайті та отримайте свою першу знижку у 5% на всі товари каталогу. Ми надаємо постійним покупцям накопичувальні знижки та регулярно проводимо акції, швидко обробляємо та відправляємо замовлення Новою Поштою у будь-який куточок країни. Купити корм у Києві можна з доставкою на вашу адресу. Наш кур'єр привезе вам замовлену упаковку того ж чи наступного дня.

Зробити замовлення у нашому магазині можна в один клік. Залишіть свій номер телефону на сайті та чекайте на оперативну відповідь наших менеджерів. Щоб оформити покупку через кошик, ви витратите не більше 3 хвилин.

Якщо ви вже давали улюбленцю сухий корм для собак Бріт, відгуки про нього ви можете залишити на сайті. Ми будемо вдячні за інформацію про ваш персональний досвід годування тварин придбаними у нас кормами.