Вся БРЕХНЯ про сухий корм для собак!!!

правда-про-корм

У процесі вибору їжі для домашніх тварин кожен власник аналізує інформацію про переваги та недоліки різних видів харчування. Сухий корм для собак рекомендують ветеринари та досвідчені заводчики. Але в мережі все ще трапляється інформація про шкоду такого харчування. Іноді власники собак припускають, що ці відомості є правдивими, і починають сумніватися в безпеці сухого корму. Зазнаєте труднощів із прийняттям рішення? Розглянемо найпоширеніші міфи.

 

 

 

Сухий корм - спростовуємо чутки разом з Дог

Почнемо аналіз помилок із цінового питання. Впевнені, що дешевий сухий корм не відповідає високим стандартам якості, а дороге харчування забезпечить вашому улюбленцю повний комплекс необхідних речовин? Це помилка. Аналіз складу та харчової цінності продукції в різних цінових категоріях демонструє неспроможність такої думки. Яскравий приклад — продукція компанії Brit. Вона пропонується за демократичною ціною, за якістю інгредієнтів та збалансованим складом успішно конкурує з харчуванням інших виробників, яке коштує набагато дорожче. Приймаючи рішення придбати корм для собак, потрібно ретельно аналізувати склад. Вводять в оману та інші міфи:

топ-1 у сухий корм додаються антибіотики та гормони. Це брехня. Під час досліджень у лабораторних умовах експерти не виявили у складі лікарських препаратів;
топ-2 у сухий корм для собак додаються штучні консерванти та барвники. І це неправда. У процесі тестування речовини, що належать до цієї категорії, не виявлено;
топ-3 у якісному харчуванні має бути багато м'яса. Це помилка. Собакам необхідний повноцінний комплекс вітамінів, вуглеводів, жирів, амінокислот, мікро- та макроелементів. Намагайтеся купити сухий корм для собак зі збалансованим співвідношенням м'яса, фруктів та овочів, трав та інших компонентів.

Пильність і сумніви корисні і дозволяють уникнути помилок. Шукайте перевірену інформацію. Радьтеся зі спеціалістами (ветеринарами, досвідченими заводчиками). Вони допоможуть вибрати товари для собак з урахуванням індивідуальних потреб вашого вихованця. Це найкраща стратегія.

 

Де придбати якісний сухий корм для собак?

Не обмежуйтесь асортиментом найближчих магазинів у своєму місті. Якісний сухий корм для собак можна замовити на сайті Dog. Ми пропонуємо лише сертифіковану продукцію надійних виробників. Товари для вихованців Dog охоплюють повний спектр потреб тварин. У нашому каталозі представлено харчування всіх видів. Корм розділений на категорії за різними критеріями:

собака-кіт вік;
собака-кіт розмір породи (дрібна та мініатюрна, середня, велика та гігантська);
собака-кіт фізична активність;
собака-кіт схильність до зайвої ваги, алергій та інших захворювань;
собака-кіт лікувальний.

Наші клієнти отримують можливість купити сухий корм для собак в Україні з гарантією якості та великим терміном придатності. Ми співпрацюємо з офіційними представниками виробників та пропонуємо товари для тварин за вигідними цінами. Магазин ДОГ доставляє замовлення по Києву та у всі регіони України. Ви зможете забезпечити свого улюбленця оптимальний раціон без надмірних витрат. Ми пропонуємо безкоштовні консультації щодо вибору харчування для тварин. Тут працюють кваліфіковані спеціалісти. Вони допоможуть сухий корм для собаки купити з урахуванням індивідуальних особливостей організму тварини у будь-якому ціновому діапазоні.