Вплив харчування вашого улюбленця на стан шерсті – все про породи собак та сухі корми для них.

Щоб собака завжди була ситою, мала відмінне самопочуття і заряд бадьорості, її господареві необхідно приділити особливу увагу раціону. Харчування має бути збалансованим і корисним для організму. Від його якості залежить як зовнішній вигляд тварини, так і тривалість її життя, стан здоров'я. Багато власників чотирилапих друзів, на жаль, не знають, що їжу потрібно підбирати виходячи з довжини та кольору шерсті домашнього вихованця. Ви також здивовані? Справді, правильно складений раціон для конкретної породи є дуже важливим для її повноцінного розвитку. Усі необхідні компоненти містить саме сухий корм для собак. Багато дбайливих господарів чотирилапих друзів використовують його як основне харчування. І це не дивно, адже він має у складі всі ті інгредієнти, які мають позитивний вплив на самопочуття та зовнішній вигляд тварини. Самостійно приготовлена ​​їжа, своєю чергою, таких функцій не виконує. А на вигляд можна оцінити і стан здоров'я. Недаремно кажуть, що здоров'я у кожної живої істоти підтримується зсередини. Коли тварина виглядає красиво та доглянуто, має відмінне самопочуття, харчування підібрано правильно!

 

Який корм для собак купити білого чи світлого забарвлення: корисні поради від експертів

Домашні вихованці білого або світлого забарвлення завжди виглядають ефектно. Але вони вимагають ретельного догляду. І йдеться не лише про регулярне купання тварини, а й їжу, яку вона вживає. Неправильно складений раціон призводить до утворення під очима рудо-коричневих плям. Через порушення обміну речовин у вихованця починає спостерігатися порфіринове фарбування шерсті. Воно переважно проявляється на вухах, губах, животі, подушечках лап. Коли харчування змінюється і воно підходить для домашнього улюбленця, забарвлення приймає білий або світлий колір (залежно від особливостей породи). Разом з нормалізацією обміну речовин відбувається поліпшення відтінку шерсті.

Будучи власником собаки білого або світлого забарвлення, Вам необхідно приділити окрему увагу якості її харчування. Чи знали Ви, що від цього залежить стан шерсті? Деякі продукти можуть впливати на забарвлення як у позитивному, так і в негативному ключі. Тому перш ніж купити корм для білих собак, важливо враховувати такі важливі нюанси:купити собачий корм

У складі їжі не повинно бути великої кількості міді, марганцю та йоду. Так, дані компоненти корисні, але їх вміст має бути мінімальним.

Корм для білих собак з м'ясними субпродуктами (печінкою та серцем), морськими водоростями потрібно повністю виключити з раціону.

Багато недосвідчених власників собак вважають, що буряк сприяє зміні забарвлення. Частково вони мають рацію. Але треба знати відмінність між буряковими волокнами та жомом. Волокна не тільки нешкідливі, а й корисні для організму тварини. А вмісту бурякового жому краще уникати, тому що він дійсно здатний змінювати забарвлення шерсті.

Наявність у складі моркви допускається, але у мінімальній кількості.

Щоб відповідний купити корм для білих собак, важливо ознайомитися з його особливостями та призначенням. Іноді шерсть вихованця може жовтіти через нестачу в організмі вітамінів та мінералів. Саме тому рекомендується завжди стежити за їх відсотковим співвідношенням.

Найкращий корм для чихуахуа білого кольору та інших дрібних порід – той. у якому немає високого вмісту білка, каротину.

Підбираючи хороший корм для лабрадора світлого забарвлення, необхідно простежити за тим, щоб він містив кукурудзу, пшеницю в мінімальній кількості. Надлишок цих речовин в організмі вихованця призводить до пожовтіння шерсті. Вона набуває неприродного рудого відтінку.

Важливо пам'ятати, що чотирилапі володарі світлої шерсті найчастіше стикаються з алергічними реакціями. Щоб їх уникнути, необхідно звернути увагу на наявність у складі їжі алергенів. До найпотужніших відносяться м'ясо курки та злакові, зокрема кукурудза. Їхня кількість повинна бути або обмеженою, або повністю відсутньою. Таким чином і підбирається сухий корм для шпіца, наприклад.

Вибираючи ідеальний корм для французького бульдога світлого забарвлення та інших невеликих порід, рекомендується надавати перевагу продукції, що містить м'ясо ягняти або індички з рисом. Такий раціон вважається підходящим як через користь організму, так і приємний смак.

Перш ніж замовити корм для собак світлого забарвлення, рекомендується поцікавитися, чи є у його складі ароматизатори, барвники, консерванти штучного походження. Якщо вони є, то від покупки такої їжі потрібно терміново відмовитись. Цей собачий корм може подобатися тварині до смаку, але ніякої користі він точно не принесе, а лише зашкодить.

Якщо Ви врахуєте перераховані вище рекомендації, то Вам безсумнівно вдасться кращий сухий корм для собак купити Україна. Якщо він підібраний правильно, то Ваш вихованець не тільки матиме відмінне самопочуття, але й гарно виглядатиме. Його шерсть буде зі здоровим блиском та гарним природним відтінком. Сучасні виробники суттєво спростили життя власникам таких собак. Адже зараз у продажу є спеціальні корми для тварин із білою та світлою шерстю. Зі складу таких продуктів повністю прибрані всі барвники. Крім того, харчування не містить алергенів і підсилювачів смаку. Така їжа є абсолютно безпечною для здоров'я вихованця. Більше того, вона корисна, адже позитивно впливає як на його зовнішній вигляд, так і стан здоров'я. А, як відомо, вони взаємопов'язані.

купити корм для білих собак

 

Який замовити корм для собак довгошерстих: складаємо список необхідних компонентів!

Собаки з довгою шерстю виглядають дуже красиво та привабливо. На таких вихованців завжди звертають увагу оточуючі. Більш того, ці домашні улюбленці дуже часто приймають участь у виставках, тому мають виглядати відповідно. Але щоб тварина була доглянутою, її власнику знову ж таки потрібно приділити увагу харчуванню. Так, довгошерсті породи вимагають постійного догляду. Вони потребують регулярного розчісування, підстригання та проведення інших процедур. Але навіть якщо вони будуть виконуватися регулярно, а їжа не надходитиме в організм збалансована та поживна, то жодного позитивного результату не відбудеться. Щоб визначити, чи підходить корм, необхідно звернути увагу на стан шерсті. Слід відрізняти вигляд здорової від хворої. Здорова шерсть м'яка та відносно гладка. Вона має бути блискучою, але не жирною і без сильного запаху. Нездорова шерсть, у свою чергу, суха і ламка з великою кількістю випавших волосків на покриві. Сам шерстяний покрив може бути жирним, мати неохайний вигляд, лупу та маслянистий запах.

Власникам довгошерстих чотирилапих друзів і людям, які бажають їх завести, рекомендується подбати про їхнє правильне харчування. Для цього потрібно знати такі важливі особливості:

Підбираючи корм для ши тцу, господареві потрібно звернути першочергову увагу на склад. Продукт повинен містити у необхідній кількості поліненасичені жирні кислоти, біотин, вітаміни групи В, жиророзчинні вітаміни.

Шукаєте корм для кокер спаніеля? Простежте, щоб раціон включав жирні кислоти Омега-3 і Омега-5. Дані речовини не лише відновлюють пошкоджену шерсть та шкіру, але й придають їм здорового блиску.

Хочете корм для йорка купити, наприклад, після пологів або під час годування? Можливо, Ви шукаєте харчування для літніх собак чи тварин, які пережили стан стресу? Тоді Вам рекомендується вибрати корм, в якому міститься 3 види рослинних олій: конопляна, кунжутна, лляна.

Покращує стан шерсті та активує її ріст розторопша. Це гепатопротекторний нутрієнт, який позитивно впливає на печінку. А, як відомо, від стану цього органу залежить зовнішній вигляд тварини. Розторопша допомагає відновити волосяну цибулину та активувати її ріст. Крім цього, така рослина нормалізує стан шкіри. Вона стає більш зволоженою й еластичною, лупа зникає. Так, ідеальний сухий корм для хаскі та інших власників довгої шерсті повинен містити цей компонент.

Враховуйте перераховані вище рекомендації і Ви побачите, наскільки покращиться самопочуття та зовнішній вигляд Вашого “кудлатого” домашнього улюбленця!

Шукаєте корм для бігля? Можливо, Вам потрібно купити корм для мопса, маленького та гладкошерстного? Продукція для представників цих і інших порід представлена ​​у магазині Дог ком юа. Корми для собак Дог пропонує різноманітні. В наявності є якісний та збалансований раціон для тварин різних кольорів та довжини шерсті! У нас завжди є з чого вибрати. Всі товари, які представлені в каталозі, є повністю сертифікованими. Адже зоомагазин Dog співпрацює безпосередньо або з виробниками, або з офіційними дистриб'юторами. Виникли питання? Бажаєте, але не можете знайти, наприклад, найкращий сухий корм для такси через широкий асортимент продукції? Не проблема! У магазині Дог працюють досвідчені консультанти, які знають все про домашніх вихованців. Вони, безперечно, порадять, яка продукція краще підходить у тих чи інших випадках. Консультанти люблять тварин, тому дбають про них та знають про догляд за ними усе. Завдяки нам, Ви не тільки отримаєте професійну консультацію, але й купите найкращий корм без націнок. Ласкаво просимо!