Відповідність кормів до ціни - Скільки має коштувати якісний сухий корм?

Власників тварин, які дають своїм вихованцям збалансований, корисний і правильний сухий корм для собак, завжди цікавить ціна сухого корму для собак, а також питання – скільки коштує хороший корм і чи не обтяжуватимуть такі покупки зайвими високими витратами. Адже найкраще годувати свого улюбленця спеціальним кормом, який, наприклад, пропонує зоомагазин Дог, а не домашньою їжею, щоб уникнути в майбутньому різних проблем зі здоров'ям вашого собаки.

Скільки коштує корм для собаки – відповідність кормів відомих брендів до ціни

Якщо промоніторити цінову політику різних магазинів і дізнатися скільки коштує корм для собаки, то можна з упевненістю сказати, що навіть найякісніший, корисний сухий корм, який збагачений масою поживних вітамінів, мікроелементів і мінералів не обов'язково повинен коштувати дорого, зокрема Дог ком юа сухий корм пропонує за доступними та вигідними цінами. Пропонуємо до вашої уваги перелік популярних сухих кормів для собак та ціни на них:

корм-миска
Корм Oven Backed – це високоякісний корм канадської компанії класу холістик, його вартість не є високою порівняно з іншими кормами такого вигляду:
  • купити корм Oven Backed для цуценят можна за такою ціною:
    • для маленьких порід 1 кг такого корму коштує 319 грн., а велика упаковка 5,67 кг коштуватиме 1278 грн.
    • для великих порід, а також універсальний корм для всіх порід вигідніше купувати відразу великою упаковкою, яка вміщує 11,34 кг за 2176 грн., у цьому випадку ціна за 1 кг становить 192 грн.
  • корм цієї фірми для дорослих собак стартує від 341 грн. за 1кг. Головне запам'ятати, що чим більше розфасовку корму Ви купуєте, тим дешевше коштуватиме кілограм корму і відповідно до вашого вихованця такого корму вистачить на довше.
корм-миска Корм Acana для собак – це відмінний корм канадського бренду преміум та супер преміум класу, якщо порівнювати його з ціновою політикою на попередній корм, то Acana коштує трохи дорожче:
  •  
  • Acana корм для цуценят коштує трохи дорожче, ніж для дорослих собак. Це тим, що корм для цуценят спеціально розроблений з урахуванням всіх особливостей зростаючого організму. Тож такий корм можна купити за 597 грн. за 1 кг корму в найменшій упаковці та за 241 грн. за кілограм у великій розфасовці 17 кг.
корм-миска
Profine корм для собак – це відомий корм чеського бренду, який має високу якість за доступною ціною:
  • Profine корм для цуценят не обійдеться вам дорого, тому що 1 кг такого корму в маленькій упаковці коштує 120 грн., у великій ціна стартує від 97 грн. за кілограм.
  • Для дорослих собак мінімальна ціна корму за упаковку 3 кг складає 374 грн., а за упаковку 15 кг. 1548 грн.

Купити корм для собак у зоомагазині Дог: Чому це найкращий вибір?

Якщо Ви хочете купити корм для собак вищої якості за доступною ціною, то найкраще вибрати зоомагазин Дог з таких причин:

собака-кіт Зручне та швидке замовлення на офіційному сайті dog.com.ua з докладним описом будь-якого корму та актуальною ціновою політикою.
собака-кіт Швидка доставка та легка оплата онлайн через Приватбанк або Монобанк.
собака-кіт Постійні знижки та акції.
собака-кіт Професійна допомога у виборі потрібного корму.