Вічна дилема собачників: Сухий корм VS Натуралка. Давайте розумітися!

Ця тема викликає суперечки з перших днів появи на ринку сухого корму. Багато власників собак щиро впевнені, що натуральна їжа — кращий вибір. Але кістки, каші та залишки зі столу вашої родини не забезпечують тварині збалансованого харчування. Простий підрахунок необхідних для собаки вітамінів, мікроелементів, білків, жирів і вуглеводів показує, що правильна натуральна їжа коштує дуже дорого.

Сухий корм — оптимальна альтернатива. Він містить повний комплекс потрібних елементів. Його обирають для своїх тварин більшість ветеринарів. Це вагомий аргумент на користь рішення сухого корму для собак купити. Необхідно лише розібратися у різновидах харчування.

 

Собачий сухий корм: класи та найкращі виробники в кожній категорії

Вся продукція на світовому ринку поділяється на види в залежності від складу. Вибираючи сухий собачий корм, покупці можуть орієнтуватися на клас продукту:


ХОЛІСТИК

Основу складають натуральні м'ясо і риба. Вони присутні у кормі у великій кількості. Також у харчуванні класу холістик є натуральні овочі, фрукти та ягоди. У цій категорії не використовуються штучні добавки. Ми рекомендуємо купити сухий корм для собак Acana, Alpha Spirit, Carnilove, Earthborn.
СУПЕРПРЕЇМУМ У таких кормах використовуються інгредієнти найвищої якості. Оптимальне співвідношення протеїнів, вуглеводів та жирів досягається точно розрахованим балансом первинних продуктів. У рецепті харчування суперпреміум враховуються фізичні навантаження тварин, фізіологічні особливості організму, схильність до алергій. Ми пропонуємо купити корм для собак Баскервіль, Brit (Care, Fresh, Veterinary Diet), Bosch, Hills, Happy Dog, Nature's Protection.
ПРЕМІУМ Живлення забезпечує всі необхідні тварині поживні речовини. Основа білка у складі міститься у якісних м'ясних продуктах. Вуглеводи, — найчастіше, кукурудза. Іноді в таких кормах використовуються дозволені консерванти та стабілізатори (лимонна кислота) замість м'яса курки — цілу тушку. Ми пропонуємо купити корм Бріт для собак Київ (Premium Adult М), Amity, Happy Life, Josera.

натуральне-чи-кормУ процесі вибору експерти рекомендують не обмежуватися лише належністю харчування до того чи іншого класу. Перш ніж сухий собачий корм купити, уважно вивчіть склад. Порівнюйте відсоток м'яса, вибирайте інгредієнти, які показані вашому вихованцю.

 

Інтернет-магазин Дог запрошує сухий корм для собак купити Київ на вигідних умовах

Ми пропонуємо продукцію всесвітньо відомих брендів. Наші клієнти отримують можливість сухого корму для собак купити Київ будь-якого класу із сертифікатами, що підтверджують відповідність міжнародним стандартам. На все харчування в каталозі надається гарантія якості. Зоомагазин Дог пропонує величезний асортимент різновидів корму. Підібрати корисне та смачне харчування, яке сподобається вашому вихованцю, не складе труднощів.

До послуг клієнтів зручний каталог, докладні та достовірні описи кожної позиції. Виникли питання? Інтернет-магазин Дог пропонує консультації щодо вибору корму. Ставте запитання в чаті на нашому сайті або на сторінці компанії в Інстаграм.

Для оформлення замовлення потрібно лише натиснути кнопку «Купити». Товар одразу бронюється у кошику. Заповніть анкету. Наш менеджер обов'язково зв'яжеться з вами, щоб уточнити всі нюанси. Рекомендуємо пройти процедуру реєстрації. Dog магазин для вихованців пропонує зареєстрованим клієнтам знижку 5% та накопичувальні знижки. Ви зможете отримувати актуальну інформацію про акції та новинки.