Цуценя гадить. Що робити? Як привчити до туалету?

Виховання собак – справа не проста, але цілком здійсненна. Коли в будинку з'являється щеня – це завжди хвилююче, але тепер велика собака-туалетможливість знаходити по будинку дурно-пахкі купки і калюжі. Уникнути цього навряд чи вдасться, а ось привчити вихованця справляти потребу в спеціально відведеному місці, а пізніше і на вулиці, цілком можливе завдання.

 

Як краще облаштувати туалет для собак вдома?

Для початку слід облаштувати туалет для собак в межах квартири. Поки щеня маленьке, необхідно, як найшвидше, братися за виховання, підібравши, корисні товари для собак у зоомагазині Dog.

топ-1 Прослідкуйте, де найчастіше виявляєте сюрпризи, і поставте саме туди лоток або постеліть там пелюшку, що вбирають.
топ-2 Якщо цих місць більше одного, тоді оберете те, яке, на вашу думку, найкраще і облаштуйте туалет для собачки саме там. Щоразу, як помітите, що щеня неспокійно поводиться, намагаючись прилаштуватися в недозволеному місці, негайно несіть його, куди потрібно.
топ-3 Суворим і повчальним тоном повідомляйте підопічному, як робити не можна, і не забувайте хвалити у разі правильного вибору місця для випорожнень. Такий метод батога-пряника завжди працює. Але не перестарайтеся і, в жодному разі, не бийте малюка, інакше ризикуєте отримати непередбачуваний ефект.
топ-4 Місце, відведене для справлення природних потреб, має бути завжди чистим, з вільним доступом до нього і облаштоване так, щоб собачці сподобалося. Деякі люблять ходити на лоток для собак з наповнювачем, а іншим краща м'яка пелюшка, що вбирає. Магазини пропонують купити зоотовари на будь-який смак: із різних матеріалів, з гумовим килимком усередині або штучною травою і навіть можна купити туалет для собак зі стовпчиком посередині для собак. Спостерігайте за своїм вихованцем, вивчіть його переваги. Від Вашої уваги залежить результат виконання поставленого завдання з привчання до туалету.
топ-5 Виводити на вулицю вихованця зараз треба буде досить часто, до 5 разів на день. Звісно, ​​у майбутньому кількість прогулянок скоротиться до 1-2. Постарайтеся не йти з вулиці, поки щеня не зробить свої справи. Не забувайте хвалити та заохочувати за успіхи.
топ-6 Відвідавши інтернет магазини із зоотоварами, можна спробувати придбати різні спреї. Одні з них привчають до ходіння в туалет у певне місце, куди цей спрей потрібно набризкати. Інші, навпаки, маючи неприємний для собаки запах, відлякують від невідповідних місць. Існують також спреї, які знищують неприємний запах від собачого туалету в будинку.

Де купити приладдя для собак з безкоштовною доставкою додому?

Хочете під час привчання цуценя до туалету необхідне приладдя для собак купити за найвигіднішими умовами? Чи одразу все для собак в одному місці, не витрачаючись на доставку? Всі можливі зоотовари у Києві представлені у Дог магазині. Співпрацюючи зі світовими виробниками, тут лише сертифіковані зоотовари для собак, а також:

доставка безкоштовна оперативна доставка по Києву та Україні при виконанні нескладних умов закупівлі;
знижка бонусна програма для постійних та знижки для нових клієнтів;
комент безкоштовна кваліфікована консультація з різних питань, пов'язаних з домашніми тваринами;
собака-кіт широкий асортимент від сухих та лікувальних кормів, до іграшок та засобів гігієни;

Неможливо однозначно сказати, скільки часу знадобиться для успішного привчання цуценя до туалету, але виявивши достатньо терпіння, уваги та турботи, Ви точно досягнете результату.