Цікаві факти про травлення Вашої собаки

Травлення у собак має безліч відмінностей від людського. Купити собачий корм в Україні пропонує зоомагазин Дог ком юа. В асортименті є різноманітні корми для собак.

Як налагодити травлення у собаки

Якщо ставите питання як налагодити травлення у собаки, то необхідно враховувати:

топ-1 що їжа зі столу вихованцем засвоюється його організмом лише на 30%;
топ-2 їда, приготовлена ​​зі звичних для людини продуктів, не зможе забезпечити збалансований раціон;
топ-3 тварини потребують стабільного одноманітного харчування;
топ-4 один прийом їжі – один тип корму;
топ-5 умови зберігання;
топ-6 не можна собакам давати жирне м'ясо та картопля;
топ-7 потрібно дотримуватися дозованого харчування;
топ-8 вивчати рекомендації щодо вживання корму, прописані на упаковці.

Сухі корми для собак купити Годування собаки передбачає три варіанти: “зі столу”, приготовленого в домашніх умовах та готовими кормами від виробників.

Зі столу — це все те, що не доїли самі люди. Такий варіант, звичайно ж, не підходить собаці, оскільки в її організмі травлення та вироблення ферментів відбувається трохи інакше, ніж у людини.

Спеціально підготовлений корм передбачає гармонійне поєднання круп, овочів, м'яса, риби та вітамінів. Засвоюваність такого корму вже значно вища і становить 50-55%.

Готовий корм — найефективніший варіант, оскільки засвоюється на 85%.

Корм сухий для собак має такі переваги:

собача-миска-2 є повністю збалансованим раціоном;
собача-миска-2 дозволяє економити час, а також з комфортом брати їжу в дорогу вихованцю;
собача-миска-2 довго зберігається і не псується.

Різноманітне харчування — це суто бажання власника. Тваринові абсолютно все одно є кролика або індичку. Для собаки важливо мати одноманітне та максимально зрозуміле для нього харчування. Враховуйте, що заміна одного корму на інший не сприяє нормальному травленню. Це і є причиною, чому часто вихованець відмовляється їсти новий корм, якщо його звична їжа знята з виробництва.

Не варто змішувати сухий та вологий собачий корм. Собака може їсти і той, і інший вигляд. Не відразу, між цими прийомами має пройти щонайменше 2 годин. Щоб корм був справді ефективним у харчуванні, важливо правильно його зберігати. Як це правильно робити, вказується на упаковці, так само як і рекомендації щодо розміру порції та частоти годівлі.

Собаці протипоказана жирна їжа, оскільки вона негативно впливає на роботу печінки у собак, у поодиноких випадках можливі навіть летальні наслідки. Не можна їй давати і картоплю через великий вміст крохмалю, який не засвоюється шлунком собаки.

При недотриманні господарем вихованців норм харчування збільшується ризик розвитку сечокам'яної хвороби та хвороб серця.

Але продаж сухих кормів для собак дозволить суттєво знизити ймовірність розвитку хвороб у улюбленця.

Де купити собачий корм в Україні

Інтернет-магазин dog пропонує придбати корми з такими перевагами:

собака-кіт низькі ціни;
собака-кіт акціями, що постійно діють;
собака-кіт великий асортимент;
собака-кіт доставкою по всій Україні.

На сайті dog.com.ua представлений різноманітний корм — від бюджетних, але не менш корисних, до преміум-сегменту. Ціни на корми для собак також відрізняються від складу та ваги упаковки. Щоб співпраця з магазином була максимально приємною та вигідною, постійно діють акції. Забрати замовлення можна як у вибраному поштовому відділенні, так і у стаціонарному магазині.