Травні ферменти у кормах для собак: що варто про це знати?

Травні ферменти — важливі складові, оскільки без них собака не змогла б переварити їжу. Вони необхідні для розщеплення вуглеводів, жирів та білків. Якщо цих ферментів не буде у кормі, всі корисні компоненти у його складі не грають жодної ролі, оскільки не будуть перетравлюватися організмом. Відсутність травних ферментів — прямий шлях до поганого травлення та недоїдання, тому важливо корм щоб для собаки купити, який доповнений цими елементами. Зробити це пропонує Dog зоомагазин з відмінним асортиментом та лояльними цінами.

Собачий корм: чому важливо, щоб у їх складі були травні ферменти

Травні ферменти — життєво важлива частина травної системи вашого вихованця. Без цих ферментів поживні речовини, що містяться в кормі вашого вихованця, будуть витрачені даремно. Собачий корм втамовуватиме почуття голоду, але не приносити жодної користі організму. Коли домашня тварина страждає від недостатнього вироблення травних ферментів, це може призвести до поганого травлення та недоїдання, а також до стану, званого екзокринною недостатністю підшлункової залози (EPI).

Травні ферменти призначені для розщеплення певних поживних речовин. Поділяють їх на такі види:

кістка амілаза, яка розщеплює вуглеводи та крохмаль;
кістка ліпаза необхідна для розщеплення жирів на жирні кислоти;
кістка протеаза, яка розщеплює білки на амінокислоти.

Після того, як поживні речовини розщеплюються на досить дрібні молекули, вони всмоктуються через стінку тонкої кишки в кров, а потім розповсюджуються по всьому тілу.

Магазин для собак Дог пропонує купити корми, які мають збалансований склад.

Купити корм для собак Україна — це довіритися вітчизняному підприємцю, а отже отримати високу якість за лояльними цінами.

Корм для собаки купити: що пропонує інтернет-магазин Дог

Корми для собак на сайті dog.com.ua відрізняються такими перевагами:

собака низькі ціни;
собака додатковими знижками для тих, хто робить замовлення вперше та накопичувальною системою бонусів для постійних клієнтів;
собака можливістю корм собакі купити разом з одягом, іграшками та інші.

Корми для собак в Україні пропонується замовити у великому виборі, тому не сумнівайтеся в тому, що знайдете тут те, що сподобається вашому вихованцю. Корми для собак ціни мають різноманітні, тому тут кожен знайде те, що потрібно саме йому. А також стане для вихованця джерелом необхідних вітамінів та елементів, щоб він відчував себе чудово, був здоровим, і мав гладку та приємну на дотик шерсть.

Замовити собачий корм можна по телефону або оформивши зворотну заявку на сайті.

Інтернет-магазин Дог ком юа пропонує доставку по всіх містах України, з урахуванням Києва, Дніпра, Ужгорода, Тернополя та інше.