ТОП 5 порад при покупці дієтичного сухого корму для собак

kak-vybrat-korm-dlia-sobak

Чотироногі улюбленці, на жаль, хворіють і страждають, як і люди. Якщо ви помітили, що ваш активний і веселий пес засумував, став менше рухатися і відмовляється від звичної їжі, поспішайте до ветеринарної клініки. Чим швидше буде встановлена ​​причина змін у поведінці, тим більше шансів допомогти вчасно. Провівши огляд та обстеження, лікар оцінить стан вихованця та дасть рекомендації щодо його лікування та правильного годування.

Раціональне харчування, добре підтримує організм здорових собак, в більшості випадків не підходить тваринам з особливими потребами. Алергічні реакції, порушення травлення, ожиріння, захворювання печінки, нирок, суглобів, серцево-судинної системи, літній вік потребують зміни повсякденного раціону. Щоб відданий друг знову радів життя і щедро ділився позитивною енергією з люблячими господарями, необхідно забезпечити йому дієту, яка компенсує неприємні симптоми, що виникли. З цією метою розроблено лікувальні та профілактичні формули харчування.

 

 

Лікувальний сухий корм для собак: який краще вибрати?

Корми лікувальні для собак присутні в лінійках багатьох виробників . Найбільш відомі та популярні з них - Royal Canin, Hills, Brit, 1st Choice. Як зробити безпомилковий вибір? Сподіваємося, що кілька порад від ветеринарів та досвідчених собаківників допоможуть вам визначитися.

top-1 Перш ніж купити дієтичний сухий корм для собаки, поцікавтеся думкою фахівця. Ветлікар порекомендує той чи інший вид, залежно від особливостей та тяжкості стану вихованця.
top-2 Віддавайте перевагу продукції преміум і супер-преміум якості, а також холістики - корми, у складі яких натуральні інгредієнти, придатні в їжу не тільки тваринам, а й людині. Штучні барвники, ароматизатори та консерванти, якими насичені дешеві аналоги, можуть завдати непоправної шкоди ослабленому здоров'ю вашого улюбленця.
top-3 Вибирайте відповідний варіант відповідно до конкретного захворювання, враховуючи при цьому вік та породу. Дієтичний корм для собак дрібних порід виробляється в гранулах меншого розміру, ніж для середніх та великих, що робить годування більш комфортним.
top-4 Стережіться підробок. Знайдіть відповідального продавця, який співпрацює з офіційними постачальниками та гарантує оригінальність продукту.
top-5 Перевіряйте термін придатності.


Дієтичні корми для собак в інтернет-магазині Дог

Запрошуємо всіх, хто піклується про здоров'я та хороше самопочуття домашніх улюбленців, ознайомитися з каталогом інтернет-магазину dog.com.ua. У нас ви можете купити все для собак:

konserve вологі та сухі корми;
pills ласощі, вітаміни та харчові добавки;
toys аксесуари, іграшки та засоби догляду;
medkres препарати від бліх, кліщів та глистів;
povodock нашийники, повідці, намордники;
odyah одяг та взуття різних розмірів.


Якщо ви зіткнулися з необхідністю скоригувати раціон чотирилітнього члена сім'ї, пропонуємо купити сухий корм для собак преміум або супер-преміум класу, що відповідає його потребам. У нашому магазині ви знайдете тільки якісну оригінальну продукцію, яка заслуговує на високі оцінки ветеринарів.

Наших клієнтів чекають зручні умови замовлення та приємні бонуси:

men-think безкоштовні професійні консультації щодо підбору корму;
like замовлення онлайн цілодобово 7 днів на тиждень;
sale знижка 5% на всі товари з моменту реєстрації на сайті;
sobaka-kit знижки для постійних покупців;
доставка покупки на суму від 400 гривень за рахунок магазину.