Сухий корм краще ніж натуральне харчування - Міф чи реальність?

Натуральний або сухий корм для собак – це питання хвилює кожного бажаючого завести вихованця або того, хто вже має собаку, але не знає яким кормом краще його годувати. За своєю природою собака є хижаком, тому основу її харчування мають становити м'ясні інгредієнти, які часто замінюють звареною кашею на м'ясному бульйоні. Тому зоомагазин Дог допоможе вам зрозуміти всі переваги та недоліки натурального харчування та вживання сухого корму, тоді Ви точно зможете зробити вибір на користь того чи іншого харчування.

Сухий корм або натуралка: Що краще вибрати?

Якщо порівнювати сухий корм або натуралний, то можна знайти безліч за і проти, так як це два абсолютно різних харчування, кожен з яких має свої переваги, якщо харчування буде збалансованим та поживним, а також свої недоліки від нестачі корисних речовин, що може спровокувати масу захворювань та побічних ефектів від його вживання. Давайте розглянемо переваги та недоліки харчування, якщо собачий корм буде натуральним:

корм-миска  Зрозумілий склад. Коли Ви самі готуєте порцію натурального корму, то чітко розумієте, що входить до його складу, а у разі алергії можете виключити той чи інший продукт.
корм-миска  Виключена промислова обробка. Всі натуральні продукти мають більше поживних властивостей, тому що не піддаються спеціальному обробленню.
корм-миска Відмінна поїдання. Як правило, вихованці охочіше їдять натуральні корми для собак без зайвих умовлянь і хитрощів.
корм-миска Різноманітний склад. Тварини не люблять однакове харчування на постійній основі, часом собаки починають вередувати і просити, щось нове. А ось натуральні продукти дозволяють постійно експериментувати та пропонувати тварині новий раціон. Склад натурального корму може бути незбалансованим. Якщо постійно давати вихованцю ті продукти, які є під рукою, то може виникнути проблеми з нестачею вітамінів, мінералів і мікроелементів.
корм-миска Невеликий термін придатності. Натуральне харчування схильне до швидкого завітрювання, тому якщо собака не все з'їла за один прийом, то до наступного їди воно буде вже не придатним.
корм-миска Ризик зараження паразитами. Це стосується лише свіжого м'яса чи риби.
корм-миска Удар по вашому бюджету. Годувати собаку натуральним м'ясом, рибою, овочами та фруктами досить дорого.
корм-миска Обмеженість у раціоні. Навряд чи власник собаки може пропонувати своєму собаці нутрощі тварини, різноманітні хрящі або інші подібні продукти. А неправильне або недостатнє харчування може призвести до плачевних наслідків для тварини.

А ось корм сухий для собак має такі плюси та мінуси:

Корми сухі для собак – це комплексне харчування, до якого не доведеться підключати додаткові вітаміни або інші корисні добавки.

Корм для собак Безпека та нешкідливість. Виробничі корми тестуються на наявність паразитів, шкідливих мікроорганізмів та різних токсинів.  Купити корм для собак означає спростити собі і вашому вихованцю життя, тому що корм абсолютно готовий до вживання, головне дотримуватися інструкцій із застосування і не перегодовувати собаку.
Корм для собак  Довгий термін придатності. Як правило після відкриття упаковки, корм можна використовувати протягом 2 – 3 місяці. Корми для собак, купити які можна в Дог Ком юа вимагають часу, щоб тварина до них звикла, часом це займає чимало часу.
Корм для собак Необхідність ретельно вивчати склад. Для того, щоб купити корми для собак дійсно високої якості, необхідно уважно познайомитися з їх складом, тоді Ви точно знатимете, чим годуєте свого собаку.

Dog магазин для собак пропонує тільки найякісніший, збалансований і корисний сухий корм для собак різних порід, віку та розмірів.

Сухий корм для собак: Як замовити?

Замовити сухий корм для собак найкраще на нашому сайті dog.com.ua, а зробити це можна так:

  • Вибрати потрібний корм і додати його до корзини.
  • Внести дані про одержувача.
  • Визначити способи оплати та вибрати доставку.