Сухий корм для собаки: Поговоримо на чистоту про користь та шкоду?

Живлення тварин викликає багато суперечок. Власники собак не можуть дійти єдиної думки. Це означає, що слід дослухатися до рекомендацій ветеринарів.

Сухий корм Київ давно сприймається як звична складова збалансованого та повноцінного раціону багатьох вихованців. Такий формат харчування дозволяє економити час та скоротити витрати на купівлю дорогих добавок та мінерально-вітамінних комплексів. Чи існують додаткові переваги сухого корму? Звернемося за порадою до ветеринарів.

 

Чому слід купити сухий корм

На першому місці стоїть користь для здоров'я тварини. Тому, ветеринари радять купити сухий корм найкращої якості:

собака-кіт повний комплекс білків, жирів, вуглеводів, амінокислот, вітамінів та інших життєво необхідних елементів;
собака-кіт великий асортимент дозволяє підібрати сухий корм для собак Київ з урахуванням індивідуальних потреб вихованця;
собака-кіт виробники пропонують лікувальні серії (сухий корм гіпоалергенний, при ожирінні, сечокам'яній та інших хворобах).

Вибір на користь збалансованого харчування виключає необхідність придбання вітамінів.

Ці переваги характерні для якісної їжі. Ветеринари рекомендують вибирати сухий корм для собак преміум класу, який продається у спеціалізованих магазинах. Багато хто відмовляється від якісних пропозицій через високу вартість. Але харчуватися кормом економ-класу можна лише обмежений період часу.

Уникайте типових помилок:

топ-1 не можна змішувати сухий корм та натуральну їжу;
топ-2 категорично не рекомендується давати собакам харчування для котів;
топ-3 необхідно суворо дотримуватись рекомендацій ветеринара;
топ-4 дотримуйтесь правил зберігання сухого корму.

сухий-кормDog зоомагазин Україна з великим асортиментом продукції всесвітньо відомих брендів. У нашому каталозі можна підібрати харчування з урахуванням будь-яких потреб вашого улюбленця. Всі товари для вихованців інтернет магазин Dog пропонує за справедливою вартістю. Постійні клієнти одержують щедрі знижки. Нашим покупцям не потрібно економити як їжу.

 

 

 

 

Найкращий сухий корм для собаки без клопоту

Ми радимо довірити харчування вашого улюбленця провідним брендам. Всесвітньо відомі торгові марки проводять комплексні дослідження та створюють рецепти, що повністю відповідають потребам тварин. Наші консультанти допоможуть підібрати найкращий сухий корм для собаки. Співробітники інтернет-магазину Dog мають високий кваліфікації та великий досвід у догляді за тваринами. Ми уважно стежимо за новинами ринку, вивчаємо дослідження та відгуки заводчиків.

Купити сухий корм для собак на нашому сайті можна за кілька кліків. Завдяки зручному інтерфейсу та системі фільтрів пошук потрібних позицій займає мінімум часу. Додайте вибраний варіант у кошик і натисніть кнопку “купити”. Контактні дані зареєстрованих користувачів зберігаються на веб-сайті. Заповнити анкету потрібно лише раз. У найкоротші терміни з вами зв'яжеться менеджер та уточнить усі деталі замовлення. Товари для собак Dog доставляє Києвом кур'єрською службою. Україною — компанією “Нова Пошта”. Ми гарантуємо оперативне відправлення замовлень. Наші співробітники зроблять все можливе, щоб ваш вихованець отримав смачну та корисну їжу в найкоротші терміни.