Сухий корм для собак 1st choice: питання, що часто ставляться

Асортимент харчування для тварин дуже широкий. Але багато власників собак мають труднощі з вибором корму. Експерименти та часта зміна продукції різних виробників не принесе користі здоров'ю вашого вихованця. Бажаєте отримати гарантію якості та збалансованого складу? Більшість експертів рекомендують сухий корм для собак 1st Choice. Торгова марка має бездоганну репутацію. Її продукція отримує багато позитивних відгуків. Все ще сумніваєтеся у доцільності купівлі цього корму? Ми допоможемо переконатися у правильності цього вибору.

 

1st Choice для собак: відповіді на популярні питання

Наших клієнтів цікавлять різні аспекти та критерії оцінки користі для здоров'я тварин. Ми підібрали найпоширеніші питання про корм 1st Choice для собак. Пропонуємо відповіді від експертів, які досконало вивчили продукцію торгової марки:

топ-1 Який термін придатності? 1st Choice корм для собак виготовляється без штучних консервантів. Термін придатності складає 16 місяців з дня виготовлення.
топ-2 Дозування кормів. Виробник вказує розмір порції на упаковці. Але ви можете коригувати обсяг залежно від активності свого вихованця
топ-3 Корм для собак 1st Choice ветеринарів. Фахівці ставлять високі бали якості інгредієнтів та збалансованого складу, що забезпечує тваринам необхідний рівень мікроелементів. Ветеринари зазначають, що після переходу на 1st Choice у собак покращується стан вовни та зубів, нормалізується робота ШКТ. Їхні підопічні стають більш активними та життєрадісними.
топ-4 Чому у складі відсутні пшениця, соя та кукурудза? Компанія виключила ці інгредієнти через високий ризик розвитку алергії та непереносимості.

Багато хто зупиняє 1st Choice корм для собак ціна. Ми радимо провести прості розрахунки та визначити справжню вартість харчування на добу:

собака-кіт Розділіть ціну упаковки на кількість порцій.
собака-кіт Проведіть аналогічний розрахунок з дешевшим кормом.
собака-кіт Порівняйте вартість порції 1st Choice та дешевого корму`.

 

Ви переконаєтеся, що реальна вартість якісного харчування або дорівнює, або не набагато дорожча за продукцію з менш збалансованим і корисним для здоров'я складом.

 

Корм 1st Choice: як купити в зоомагазині Дог

Ми пропонуємо великий вибір харчування торгової марки. Використовуйте систему фільтрів та вибирайте корм Фест Чойс з урахуванням особливостей організму вашого собаки:

йорк-тер вік;
нім-вівчар розмір породи;
коргі наявність тих чи інших захворювань, схильність до повноти або алергії, чутливий шлунок.

Зоомагазин Dog пропонує можливість купити корм 1st Choice для собак за вигідною ціною. Використовуйте спеціальні пропозиції та заощаджуйте додатково:

знишка знижка 5% після реєстрації на сайті;
собака-кіт накопичувальна система знижок;
доставка безкоштовна доставка замовлень вартістю від 400 гривень.

Ми пропонуємо безкоштовні консультації щодо вибору харчування для собак. Тут працюють кваліфіковані та досвідчені експерти. Вони порекомендують найкращі зоотовари Дог з урахуванням індивідуальних потреб вашого вихованця.