Як правильно годувати собаку з розладом травлення? Підбираємо правильний сухий корм для собак

Коли хворіє собака, занепокоєним стає і її господар. А якщо проблема пов'язана з розладом травлення, то тут варто бути ще більш обачним. Основною причиною його появи може бути неправильно підібраний корм для собак. Окрім цього, зміни у роботі шлунку можуть виникати в результаті незбалансованого чи неякісного харчування, перегодовування і, навпаки, недоїдання, вікових змін, особливостей породи та іншого. Якими б не були підозри, Вам, як дбайливому господарю, потрібно першочергово показати свого вихованця ветеринару. Лише цей спеціаліст після детального огляду тварини та проведення спеціальних обстежень поставить правильний діагноз і порадить, який краще купити лікувальний корм для собак у тих чи інших випадках.

Як підібрати лікувальний корм для собак з розладами травлення?

Розлад травлення у собак - поняття досить узагальнене. Він виникає в результаті наступного:дієтичний корм для собак

хронічної діареї;.
гастриту;.
гастроентериту;.
панкреатиту;.
запалення кишківника;.
порушення травлення..

Найчастіше проблеми із травленням у собаки з'являються внаслідок розвитку патогенної мікрофлори або порушення цілісності оболонок кишківника. Щоб нормалізувати самопочуття вихованця, досвідчені ветеринари рекомендують включити у його раціон лікувальний корм для собак. Його склад збалансований таким чином, щоб покращити засвоюваність корисних компонентів організмом, мінімізувати навантаження на ШКТ й усунути неприємні симптоми.

Сухий корм для собак із розладами травлення містить підвищену кількість білків. Вони входять до складу індички, курятини, риби.

Вміст жирів і клітковини у такому харчуванні знижений, щоб не перевантажувати ШКТ. Клітковина у правильних пропорціях міститься в водорослях, овочах, фруктах і бобових, а жири в дієтичний корм для собак входять лише “найлегші” та максимально корисні (ними збагачені курятина та лосось).

Лікувальний собачий корм також може містити пробіотики. Це речовини, які стимулюють розвиток корисної мікрофлори та пригнічують дію патогенних бактерій. Завдяки такій добавці вдається уникнути здуття, метеоризму, діареї.

Кожен досвідчений ветеринар порадить купити сухий корм для собак, збагачений вітамінами А, D3, Е. Вони активують засвоєння корисних речовин, нормалізують метаболізм, прискорюють процеси регенерації тканин. !

Корисним для собак із розладами травлення вважається харчування, що містить марганець і цинк. Дані компоненти нормалізують обмін речовин, позитивно впливають на роботу внутрішніх органів, що дуже важливо для виснажених вихованців.

 

Обирайте лікувальний сухий корм для собак в магазині Дог після консультації з ветеринаром!

Вам слід розуміти, що дієта для собак та лікувальний корм повинні підбиратися кваліфікованими спеціалістами в індивідуальному порядку. І лише після того, як ветеринар призначить правильне харчування, можна звертатися в Dog com ua зоомагазин. На сайті представлений широкий асортимент кормів, у тому числі лікувальних і дієтичних. Завдяки тому, що dog.com.ua співпрацює безпосередньо з виробниками та офіційними дистриб'юторами, на сухий корм для собак ціна доступна. Магазин собачих кормів Дог ком юа дбає про кожного домашнього улюбленця, саме тому Ви тут знайдете виключно сертифіковану продукцію провідних торгових марок, які зарекомендували себе з кращої сторони!

сухий корм для собак з розладом травлення