Сонце та спека: як уберегти собаку від теплового удару?

Напередодні спекотного літа не варто забувати про те, що надмірне тепло не завжди сприятливо впливає на стан як людей, так і тварин. Домашні вихованці також схильні до ризику перегріву, сонячний удар у собак може обернутися серйозним нездужанням і навіть летальним кінцем. Як зрозуміти, що собачці жарко? Декілька показників:

собака-кіт Висока температура.
собака-кіт Почервоніння слизових.
собака-кіт Прискорений пульс.
собака-кіт Блювота.
собака-кіт Судороги.
собака-кіт Загальмованість реакцій, слинотеча.
собака-кіт Хитка хода, млявість, втрата свідомості.

Всі ці симптоми сонячного удару у собак є приводом до негайного звернення до Вашого ветеринара. Будь ласка, не затягуйте з наданням допомоги, а ще краще — зробіть все, щоб запобігти появі проблеми!

 

Тепловий удар у собаки: як допомогти тварині?

Як і в будь-якій іншій справі, тут важлива профілактика. Краще заздалегідь зробити кілька простих дій, щоб потім не розуміти наслідки і не спровокувати тепловий удар у собаки.

Дог магазин у період спекотного літа радить наступне:

топ-1 Не залишайте пса у закритому автомобілі, уникайте прогулянок у спекотні дні.
топ-2 Активні ігри краще залишити на ранок або на пізній вечір, тривале перебування в наморднику також може зашкодити.
топ-3 Які купити зоотовари на літо? Наприклад, складану миску для відпочинку за містом та водопою в “польових умовах”. Чи плануєте відпочинок у спекотній країні чи тривалий похід? Жилети та килимки, що охолоджують, будуть корисні!
топ-4 Доступ до питної води обов'язковий, як і можливість сховатися в тінь. Ідете на весь день на роботу? Стануть в нагоді чергові зоотовари, інтернет-магазин “Дог” може запропонувати автоматизовані миски та напувалки з резервуарами.

Що робити, якщо собака перегрілася на сонці? Віднесіть її в тінисте прохолодне місце, завдання збити температуру тіла до 39-39.5 °С, тому постійно вимірювайте цей показник ректально. Для надання першої собак-сонце-1Допомоги все для собак у Вас точно є під рукою. Потрібно рясно змочити прохолодною водою шерсть, покласти мокрий компрес на голову, внутрішню поверхню стегон, зону пахв. Попередньо зніміть намордник/нашийник. З пульверизатора набризкайте воду всередину пащі. Звернення до лікаря є обов'язковим!

Всі необхідні зоотовари для собак Ви можете придбати у нас. Будемо раді допомогти Вам організувати безпечне дозвілля для Вашого улюбленця!

 

 

Де можна придбати товари для собак в Україні? Dog завжди до Ваших послуг протягом усього року!

Наш онлайн-магазин дбає про своїх покупців та їх чотириногих друзів. У нас Ви завжди зможете купити товари для собак в Україні від найкращих світових та вітчизняних брендів!

Кілька переваг нашого онлайн-зоомагазину:

лайк Великий асортимент, тільки оригінальна продукція.
знижка Доступні ціни, знижки клієнтам та бонус для тих, хто зареєструвався на сайті — +5% до постійного дисконту.
собака-кіт У нас є всі необхідні товари для собак — збалансоване харчування, вітаміни, іграшки-гризки, доглядові засоби та багато іншого!
доставка Оперативна безкоштовна доставка замовлень від 400 грн. “Новою Поштою” у будь-яке місто країни + кур'єром по Києву та передмістя. Подробиці тут.

Наш інтернет-магазин для собак Україна добре знає та любить за професіоналізм та безмежну любов до собак!собака-сонце

Ми гарантуємо індивідуальний підхід до кожного покупця, а ще безкоштовно консультуємо та допомагаємо правильно підібрати хороший корм для Вашого вихованця. Нехай кожен вихованець буде здоровий і задоволений!