Собака перестав їсти корм - Що робити?

Здорові та активні тварини мають хороший апетит. Собаки можуть відмовлятися від їжі, якщо її склад їм не подобається. Потрібно лише підібрати здорове харчування, що відповідає потребам виду. Але часто власники тварин описують іншу проблему. Собака перестав їсти корм, який раніше вживав із великим задоволенням. Які дії слід зробити в такій ситуації? Необхідно визначити причину такої поведінки.

 

Чому собака перестав їсти сухий корм?

Харчові розлади — поширене явище. Якщо бажаєте зрозуміти, чому собака перестав їсти сухий корм, проаналізуйте режим годування:

топ-1 Ви точно дотримуєтеся графіку 2 рази на день і пропонуєте собаці їжу в один і той же час?
топ-2 Ви дотримуєтеся рекомендованого розміру порцій з урахуванням ваги та активності собаки?
топ-3 Ви не зловживаєте підгодовуванням улюбленця їжею зі свого столу чи ласощами?

Якщо чесні відповіді на ці питання не допомогли визначити причину, ретельно вивчіть корм. Можливо, минув термін придатності? Іноді проблема полягає у неправильному зберіганні. Якщо виникли сумніви у свіжості, спробуйте купити сухий корм для собак тієї ж марки у надійному магазині. Якщо тварина відмовляється від свіжого та якісного продукту, причина не в ньому.

Проаналізуйте активність собаки. Тваринам потрібен рух. Якщо вони не витрачають енергію, відсутня потреба у її поповненні. Активність знижується з кількох причин:

хрест-закритий через лінощі господарів. Більше гуляйте із твариною. Якщо не маєте достатньо часу, експерти рекомендують спеціальний сухий корм для собак купити в Києві. Попросіть консультанта порекомендувати харчування за низької активності;
хрест-закритий внаслідок вікових змін. Літнім тваринам необхідне спеціальне харчування. Зоомагазин Дог пропонує великий вибір корму цієї категорії;
хрест-закритий захворювання. Відмова від їжі — важливий симптом. Уважні господарі обов'язково помічають інші ознаки нездужання. Необхідно терміново звернутися до ветеринара та пройти обстеження.

Важливо купувати якісні корми для собак. Здорові та активні тварини, які не мають харчових розладів, не відмовляються від їжі. Ви впевнені, що якісне харчування стане непідйомним вантажем для вашого бюджету?

 

Купити корм для собак у магазині Дог - найкраще рішення для Вашого вихованця

Ми співпрацюємо з офіційними представниками виробників. Тут можна купити корм для собак за вигідними цінами. Бажаєте заощадити додатково? Використовуйте спеціальні пропозиції:

знижка пройдіть процес реєстрації на сайті Дог ком юа. Ви одразу отримаєте знижку 5%;
лайк ми регулярно проводимо акції. Підпишіться на наші новини і не пропустіть шанс заощадити;
собака-кіт програма накопичувальних знижок. Постійні клієнти отримують можливість корм для собак купити з додатковими знижками, розмір яких підвищується зі збільшенням загальної вартості замовлень;
доставка Безкоштовна доставка по Україні замовлень вартістю від 400 гривень. Ви можете купувати корм для собак за найкращими цінами і не витрачати гроші на оплату послуг транспортних компаній.

Магазин Dog пропонує безкоштовні консультації щодо вибору харчування для собак. Наші експерти допоможуть знайти причини відмови вашого улюбленця від їжі. Вони підберуть ідеальний раціон з урахуванням індивідуальних потреб собаки.