Собачий корм на вагу - ОБЕРЕЖНО!

Зоомагазини постійно працюють над поліпшенням сервісу. Одна з послуг, яку багато покупців сприймають як позитивне явище, — собачий корм на вагу. Власники тварин обирають цей варіант з різних причин:

топ-1 небажання зберігати велику кількість харчування в квартирі;
топ-2 відсутність необхідної суми, щоб собачий корм купити в упаковці;
топ-3 необхідно протриматися до доставки замовлення;
топ-4 це зручно.

Але ветеринари наполегливо рекомендують уникати такого формату покупок харчування.

 

Чому сухий корм для собак на вагу — це небезпечно?

Не всі власники та співробітники магазинів ставляться до роботи відповідально і піклуються про здоров'я 4-лапих клієнтів. Купуючи сухий корм для собак на вагу, ви наражаєте свого вихованця на небезпеку:

хрест-закритий на українському ринку дуже багато підробок. Випадки, коли брендовий пакет, наприклад, Акана, просто насипається сухий корм для собак класу економ кустарного виробництва, не рідкість;
хрест-закритий ви не можете бути впевнені, що у відкритий мішок з якісними гранулами не додано прострочену продукцію. На жаль, це поширене явище;
хрест-закритий найякісніший корм для собак псується при неправильному зберіганні. Якщо пакет закритий не герметично, у ньому починають розвиватися пилові кліщі. Це одна з найпоширеніших причин алергії у собак.

Магазин Дог категорично проти продажу сухого корму на вагу. Зручність та економія не варті ризиків для здоров'я тварин.

 

Купити собачий корм у магазині ДОГ: безпечно та вигідно

Ми пропонуємо харчування для тварин в упаковках різного об'єму. Ви зможете купити собачий корм у потрібній кількості. У каталозі представлена ​​лише оригінальна продукція надійних виробників. Наші клієнти мають можливість придбати сертифіковане харчування для тварин з гарантією якості. Прості розрахунки та порівняння цін доводять — купити собачий корм в Україні у великих упаковках набагато вигідніше. Ми пропонуємо харчування з великим терміном придатності. Вам потрібно лише організувати герметичне зберігання їжі у спеціальних і, що важливо, компактних боксах. Питання ціни важливе. Інтернет-магазин для собак DOG співпрацює безпосередньо з офіційними представниками виробників. Тут можна придбати якісне харчування за вигідними цінами. Спеціальні пропозиції дозволяють заощадити додатково:

знижка знижка 5% відразу після реєстрації на нашому сайті;
лайк регулярні акції, промокоди;
доставка безкоштовна доставка по Україні замовлень вартістю від 400 гривень.

Живлення по вигідним цінам пропонують різні сайти для собак. Але наші клієнти набувають важливої ​​переваги — безкоштовні консультації щодо вибору корму від власників магазину в режимі онлайн. Ви зможете порадитися з досвідченими собачниками, які мають глибокі знання про догляд за тваринами. Вони рекомендують найкращі корми для собак з урахуванням індивідуальних особливостей організму вашого друга:

нім-вівчар розмір породи;
хаскі вік;
йорк-тер фізична активність;
коргі наявність алергії, інших захворювань.

Всі співробітники магазину мають тварин і намагаються забезпечити їм найкращий догляд. Вони щиро дбають про добробут кожного 4-лапого клієнта. Тому всі товари для вихованців DOG відповідають високим стандартам якості. Тут можна купити все необхідне для забезпечення тварин максимального рівня комфорту на вигідних умовах.