Скільки має коштувати хороший корм для собак?

Вигляд ситого і задоволеного вихованця викликає розчулення у кожного собачника. Нагодувати смачніше чотирилапого друга – спокуса, з якою доводиться боротися багатьом. Господарі, що відповідально підходять до вибору харчування, вирішують питання на користь збалансованих раціонів промислового виробництва. Але тут не все так просто. Зоомагазини пропонують продукцію різних виробників. Вибирати доводиться з маси торгових марок, які значно відрізняються за ціною та якістю. Якщо, бажаючи заощадити, ви купуєте дешевий сухий корм для собак і вважаєте, що дорожчі варіанти вам не по кишені, ця інформація для вас.

 

Який сухий корм для собак вибрати? Читайте склад!

Існують чіткі критерії, за якими фахівці визначають якість того чи іншого промислового раціону. І вартість не входить до їх переліку! Щоб правильно оцінити сухий корм для собак, уважно вивчіть його склад. Якісні, а значить дійсно поживні та корисні формули, включають:

лайк значний відсоток білків тваринного походження;
лайк гіпоалергенні вуглеводи з низьким глікемічним індексом (дешеві пшениця, кукурудза та соя до них не відносяться);
лайк жир оселедця та лососевих риб, що насичує організм вихованця поліненасиченими жирними кислотами;
лайк натуральну рослинну клітковину;
лайк хондроїтин та глюкозамін для здоров'я хрящової тканини суглобів;
лайк багатий вітамінно-мінеральний комплекс.


Всі ці інгредієнти присутні в суперпреміальних кормах і холістиках, які відносяться до середнього і високого цінового сегменту. А тепер візьмемо калькулятор та проведемо підрахунки. На вас чекає приємний сюрприз. сухий-кормІнтернет-магазин Dog пропонує купити сухий корм для собак в Україні за найкращою роздрібною ціною

Дог – магазин, де ви можете купити сухий корм для собаки, не побоюючись підробок. Ми співпрацюємо з офіційними дилерами виробників та гарантуємо справжність кожної упаковки. Якщо ви шукаєте зоомагазин в Україні, де висококласний сухий корм можна купити недорого, перейдіть до нашого каталогу і переконайтеся в тому, що наші розцінки – – одні із найнижчих на ринку. Ми зацікавлені в тому, щоб ви знову і знову поверталися до нас за покупками, тому надаємо клієнтам:

 

 

Інтернет-магазин Dog пропонує купити сухий корм для собак в Україні за найкращою роздрібною ціною

Дог – магазин, де ви можете купити сухий корм для собаки, не побоюючись підробок. Ми співпрацюємо з офіційними дилерами виробників та гарантуємо справжність кожної упаковки. Якщо ви шукаєте зоомагазин в Україні, де висококласний сухий корм можна купити недорого, перейдіть до нашого каталогу і переконайтеся в тому, що наші розцінки  – одні із найнижчих на ринку. Ми зацікавлені в тому, щоб ви знову і знову поверталися до нас за покупками, тому надаємо клієнтам:

знишка 5% знижку на будь-який товар з каталогу з моменту реєстрації на сайті;
лайк накопичувальні знижки та акційні пропозиції;
доставка безкоштовну доставку замовлень у розмірі від 400 гривень;
  комент професійні консультації щодо підбору корму.

 

У нашому асортименті найрізноманітніші товари для собак:

корм-миска
сухі, вологі та напіввологі корми;
кості-ік


ласощі для розваги та дресирування (у тому числі роги оленя);

коргі

харчові добавки та засоби догляду;

повідок

великий вибір аксесуарів для домашніх улюбленців.

Ми завжди раді надати вам необхідну підтримку у змісті одного друга.