Скільки кормів давати собаці? Чи є можливість перегодувати собаку?

Ви хочете завести собі домашнього вихованця і вірного друга? Чи вже маєте домашню тварину? Проте вас турбує питання скільки корму давати собаці? Перевагою сухого корму є те, що можна купити корм для собак в інтернет магазині на місяць вперед і не турбуватися про його якість. Багато хто кидається з крайнощів у крайності: деякі скрупульозно розраховують калорійність їжі собаки і стежать, щоб їх улюбленець випадково не з'їв зайвого, а деякі покладатися тільки на їхній апетит і раді щедро підгодовувати свою тварину. Далі у статті ви дізнаєтеся яка все ж таки оптимальна кількість собачого корму ідеально підходить для вашого улюбленця.

 

Яка правильна норма корму для собак?

Ветеринари рекомендують стежити за кількістю вживаної їжі вашим тваринам. Точно на жаль вам ніхто не зможе сказати скільки грамів корм для собак потрібно давати саме вам, так як це залежить від безлічі факторів, наприклад, вік вихованця, порода, розмір, активність і бренд корму. Не потрібно купувати ваги, робити складні математичні рішення та ретельно вимірювати норму корму для собак, достатньо дотримуватись наступних рекомендацій.

топ-1 Норму харчування для собаки віком від одного року, слід розділити на два прийоми їжі: вранці та ввечері. Цуценят краще годувати частіше, тому що вони тільки звикають до режиму і багато сплять. Їм слід давати корм до 5 разів на день невеликими порціями і скорочувати кількість прийомів їжі поступово і поступово збільшувати розмір порцій. Рекомендується ставити тарілки завжди в те саме місце, завдяки такій простій звичці ви зможете привчити тварину вживати їжу в одному місці і вона завжди знатиме на рівні інстинкту, куди приходити за їжею.
топ-2 Зверніть увагу на розмір і вагу вашого собаки. Перед тим як купити сухий корм для собак, вам потрібно розуміти, що для тварини менше 15 кг буде достатньо 300 гр. сухого корму щодня. Середні породи собак вагою до 35 кг можуть сісти на день до 400 г сухого корму. А для великих порід радимо наперед купити корм для собак із запасом, тому що вони можуть з'їсти до 500-600 гр. за день.
топ-3 Також перед тим як запастися і купити корм для собаки потрібно враховувати активність вашого пса протягом дня. Ті, які бігають і грають хоча б годину на день, вимагають на 30% більше їжі. Також більше їжі потрібно цуценям та вагітним собакам. А ті вихованці, які вже у віці не потребують великої кількості їжі, оскільки їхня активність знижена, денний раціон можна зменшити на 25%.
топ-4 Порції тваринам можна вимірювати кухонними вагами, склянкою або ложками. Так, половина склянки це 100 г сухого корму або 2-3 столові ложки.
топ-5 Як уже говорилося вище, кількість кормів для собак залежить від марки. Різні бренди мають свою калорійність. Перед тим, як відсипати потрібну кількість, ознайомтеся з рекомендаціями на упаковці. Зазвичай, виробники завжди прописують рекомендації до вживання.
топ-6 Зменшуйте вживання їжі вашої тварини під час літньої спеки на 10%. Найчастіше у тварин так само як і у людей падає апетит через високі температури. Так само, збільшуйте з настанням холодних пір року.
топ-7 Пам'ятайте, якщо ваш вихованець регулярно вживає сухий корм, у нього завжди повинен бути доступ до питної води. Це допоможе його організму переварити їжу, працювати злагоджено та виводити зайві речовини.

 

Чому купити собачий корм потрібно в нашому магазині?

норма-корму

Придбайте товари зручно всього за кілька хвилин вашого часу, і ваші вихованці будуть харчуватися смачно і ситно. Зоомагазин DOG регулярно поповнює свій асортимент, весь товар, який ви бачите на сайті, є в наявності.

  • Якісний продукт. Ми співпрацюємо лише з офіційними представниками виробників.
  • Широкий вибір товару. У нас можна купити собачий корм економ класу, середнього та преміум.
  • Швидкий пошук потрібного товару завдяки зручним фільтрам.
  • Вигідні ціни.
  • Консультація менеджерів. По телефону або через онлайн-чат ви можете зв'язатися з нашими фахівцями та отримати допомогу при виборі корму або оформленні замовлення.
  • Оперативна обробка замовлень.
  • Швидка відправка в будь-який регіон України. Ми надсилаємо товар через нову пошту або кур'єром.
  • Безкоштовна доставка по Україні, якщо замовлення на суму від 1500 грн.
  • 5% знижки після реєстрації на сайті.
  • 10% знижка за промокодом.
  • Накопичувальна система акцій та знижок для постійних клієнтів.