Шукаєте смачний та корисний корм для дорослого собаки? Чому виробник Brit користується такою популярністю?

Асортимент сухого корму для собак дуже широкий. Власники можуть вибрати будь-які рішення. Але маркетингові дослідження показують, що більшість європейських жителів вважають за краще купити сухий корм для дорослих собак чеської торгової марки Brit. На перший погляд може здатися, що причина високого попиту полягає у демократичній ціні. Але продукцію виробника рекомендують ветеринари та досвідчені заводчики. Для експертів ціна — далеко не головний аргумент.

 

Корм Brit для дорослих собак: у чому переваги?

Причини популярності торгової марки полягають у збалансованому складі. Корм Brit для дорослих собак відповідає найвищим стандартам якості. Експерти відзначають комплексні переваги:

собака-кіт якісні інгредієнти. Куряче м'ясо від чеських фермерських господарств, норвезький лосось, ягнятина з Нової Зеландії проходять суворий контроль. Компанія використовує екологічно чисті овочі та фрукти. У складі Бріт Преміум для собак набагато більше якісного м'яса, ніж у продукції конкурентів аналогічного класу;
собака-кіт виробник не використовує генно-модифіковані продукти, сою, штучні ароматизатори, консерванти та інші речовини, здатні нашкодити здоров'ю тварин;
собака-кіт біологічну відповідність, підтверджену сертифікатами. Корм Бріт Каре максимально близький за складом раціону тварин у природному середовищі.

Виробник пропонує великий вибір рецептів. Ви зможете вибрати харчування з урахуванням потреб породи, фізичної активності, індивідуальних потреб організму тварини.

 

Де купити корисний сухий корм для дорослих собак?

Ми співпрацюємо з офіційним представником Brit. У нашому каталозі представлений сухий сертифікований корм для дорослих собак. Зоомагазин Дог пропонує харчування для тварин з гарантією якості та великим терміном придатності.

Асортимент сухого корму Brit у нашому каталозі охоплює повний спектр потреб. Тут можна підібрати харчування з урахуванням породи:

йорк-тер L— корм Brit для дорослих великих собак;
нім-вівчар ХL — для гігантських;
хаскі М — Брит для середніх порід дорослих собак;
коргі S — для дрібних та мініатюрних.

 

брит-корм

Ми пропонуємо великий вибір харчування для літніх тварин. Існують спеціальні рішення для собак з індивідуальними особливостями організму:

топ-1 схильність до зайвої ваги;
топ-2 гіпоалергенні рецепти;
топ-3 харчування для тварин, які мають високі фізичні навантаження.

Виникли труднощі з вибором? Ми пропонуємо безкоштовні консультації. Тут працюють кваліфіковані експерти з великим досвідом догляду собак. Наші консультанти допоможуть вибрати найкращі рішення з урахуванням індивідуальних особливостей організму та смаків вашого вихованця.


Інтернет-магазин Dog.com.ua пропонує якісний корм для собак за вигідною ціною. Використовуйте можливості заощадити додатково:

знишка знижка 5% після реєстрації на сайті;
собака-кіт программа лояльності;
знишка знижка 10% за промокодом;
лайк регулярні акції;
доставка безкоштовна доставка замовлень вартістю від 1000 гривень.

Зручний інтерфейс магазину дозволяє оформити замовлення із мінімальними витратами часу. Ми доставляємо зоотовари Києвом кур'єрською службою та у всі регіони України Новою Поштою. Замовлення надсилаються клієнтам оперативно. Скористайтеся послугами інтернет-магазину Дог. Наші клієнти набувають комплексних переваг.