ВАЖЛИВО! Що потрібно знати власнику собаки про годування вихованця?

Собаки за своєю природою активні, енергійні та завжди готові до ігор. Для цього їхнє здоров'я має бути на відповідному рівні. Хороший сухий корм для собаки має величезне значення, він не тільки впливає собача-їжана самопочуття та настрій тварини, але навіть на тривалість життя!

Щоденний раціон повинен бути різноманітним і поживним, насиченим необхідними вітамінами і мікроелементами. Важливо, щоб харчування на 70% було з продуктів тваринного походження, серед яких 2/3 чисте м'ясо та 1/3 субпродукти, решта — злаки, фрукти, овочі. Досягти таких пропорцій “натуральної” їжею досить складно та затратно, саме тому ми рекомендуємо купити сухий корм для собаки. Він сам по собі вже збалансований, за умови правильного складу та врахування індивідуальних потреб.

 

Як правильно кормити собаку? Декілька рекомендацій від Dog

Білки — це значуща складова для здоров'я та життєвих сил не тільки людини, а й пса. Найбільш багаті незамінними амінокислотами білки тварин. походження, що містяться у м'ясі, рибі, яйцях та молочних продуктах. Жири допомагають організму працювати злагоджено, з допомогою засвоюються і накопичуються жиророзчинні вітаміни. Крім того, є джерелом жирних кислот, покращують стан шкіри та вовняного покриву.

Дог магазин нагадує також про важливість вуглеводів, які є основним джерелом енергії. Робота м'язів, печінки, центральної нервової системи також залежить від них. Рослинна їжа, така як рис, кукурудза та пшениця, якраз відповідають за вуглеводний баланс.

П'ять головних порад щодо організації харчування:

корм-миска Не годуйте улюбленця “зі столу”, краще купити все для собак, включаючи смакота, і пригостити його після Вашої трапези. Собака-жебрак не дає спокою ні родині, ні гостям, а ще так можна заробити гастрит та розлад травлення.
корм-миска Сухий корм для старого собаки, молодого або навіть цуценя у складі на першому місці повинен мати м'ясо конкретного виду.
корм-миска Миска з водою біля їжі обов'язкова, щодня свіжа та чиста.
корм-миска Вважаєте за краще “натуралку”? Не забудьте про мінеральну підгодівлю!
корм-миска Сухий корм для вагітних собак не повинен містити штучних ароматизаторів, барвників, консервантів токоферолу та бутилгідроксіанізолу. Це правило поширюється і на інших песиків.


Співвідношення БЖУ дуже важливе для складання раціону. Тут потрібно ще враховувати вагу, породу, вік та фізіологію собачки, тому без фахівця не обійтися. Довіртеся нам!

 

Який інтернет-зоомагазин Україна надає перевагу покупкам?

Ми надаємо тільки перевірений та високоякісний сухий корм для собак, купити Україна, який може у нас оригінального виробництва популярних брендів.

До переваг покупки ще варто додати:

мед-корм Великий вибір кормів, є лікувальний та дієтичний сухий корм для собак!
лайк Гарантія якості та свіжості!
комент Безкоштовні консультації!
знижка Дисконтна програма для постійних покупців + 5% додаткової знижки для зареєстрованих користувачів!
доставка У нас можна купити все для собак за доступною ціною та ще й отримати безкоштовну доставку (умови тут)!

Замовляйте все необхідне для вихованця онлайн, ми оперативно доставимо замовлення “Новою Поштою” або ж кур'єром по Києву та до передмістя столиці.