Розрахунок порції сухого корму для собак: Як правильно годувати собаку?

Харчування собак — одна з найважливіших та актуальних для сумлінних заводчиків тем. Але поява в будинку щеняти стає серйозним випробуванням. Від вас залежить життя та здоров'я крихкої крихти. Чим годувати цуценя? Це найпоширеніше питання. Експерти компанії Dog допоможуть знайти правильні відповіді.

 

Купити сухий корм для собаки: основні правила переходу на нове харчування

Відразу після народження цуценята харчуються молоком матері. Перехід на сухий корм для собак починається з другого місяця. Це збалансоване харчування. У ньому є повний комплекс вітамінів та мінералів, необхідних для повноцінного розвитку.

Спочатку рекомендується купити вологий корм для цуценят у Києві. Часто заводчики розмочують сухі гранули, спочатку — у молоці, потім — у воді. Вологий корм легше злизувати та ковтати. Перехід системи травлення на сухі продукти повинен проходити без стресу.

До 3-х місяців у цуценят ріжуться зуби. Існує думка, що сухий собачий корм допомагає вгамувати свербіж. Але є небезпека пошкодження твердими гранулами ніжних тканин ротової порожнини малюка. Тому корм для цуценят має бути вологим. Повний перехід на тверду їжу доцільний після остаточної зміни зубів.

У юному віці тварини витрачають багато енергії, їх організм швидко розвивається. Важливо купити сухий корм в Україні, який забезпечить цуценяті повноцінне харчування, правильно розрахувати добову норму їжі та об'єм порцій. Обов'язково враховуйте розмір собаки та клас продукту:

 

собака-кіт дрібні породи (до 12 кг). Економ — 450-600 г на день, преміум — 200-400 г, супер-преміум та холістик — 150-300 г;
собака-кіт Середні (12-40 кг). Економ — 600-800 г на день, преміум — 450-600 г, супер-преміум та холістик — 400-500 г;
собака-кіт великі (від 40 кг). Економ — 900-1200 г на день, преміум — 600-900 г, супер-преміум та холістик — 500-800 р.

кормлення-щенків
При переході на сухий корм забезпечте щеняті щедре питво. Свіжа вода в мисці має бути постійно.

Перш ніж купити собачий корм, необхідно уважно вивчити склад продукту. Викладений вище розрахунок денної норми та класи продукції — це загальна інформація. Скористайтеся допомогою наших експертів. Дог — зоомагазин Україна, в якому можна отримати індивідуальну консультацію щодо вибору харчування для цуценят та дорослих собак. Ми допоможемо розрахувати обсяг порцій з урахуванням індивідуальних особливостей вашого вихованця.

 

Інтернет магазини для собак: якісні товари з доставкою по Україні

У період карантину ми збільшили штат кур'єрів. Не ризикуйте здоров'ям. Інтернет магазини товарів для собак доставлять все, що необхідно вашим улюбленцям. Оформити заявку можна в режимі онлайн на нашому сайті. Менеджери Dog уточнять всі деталі замовлення, адресу і час доставки. По Києву працює кур'єрська служба. Доставку до всіх регіонів здійснює Нова Пошта.

Ми пропонуємо широкий асортимент кормів. Тут можна підібрати харчування для цуценят та дорослих тварин різних порід з урахуванням будь-яких потреб. У нашому каталозі представлені лише сертифіковані товари для собак. Клієнти інтернет-магазину Dog отримують гарантію якості.

Ми співпрацюємо з офіційними представниками виробників. Ви зможете купити корм для собаки з великим терміном придатності за вигідною ціною. Акції, знижки, спеціальні пропозиції для постійних клієнтів дають змогу заощадити додатково. Використовуйте ці можливості.