Побічні реакції на сухий корм у Вашого улюбленця: що робити?

Догляд за вихованцем — велика відповідальність. Хочеться на будь-якому етапі дати йому все найнеобхідніше, щоб не нашкодити. Собачий корм також часто стає причиною тривалих сумнівів. Щоб уникнути довгих рішень і бути впевненим у тому, що організм улюбленця отримує все необхідне для його нормального розвитку, варто ознайомитися з асортиментом інтернет-магазину Дог ком юа.

Сухий корм для собак: що робити, якщо собака після їжі почувається погано

Магазин для собак Дог постійно працює над тим, щоб запропонувати для догляду за вихованцем тільки найкраще. Особлива увага приділяється корму, оскільки від нього залежить самопочуття собаки.

Харчова алергія — неправильна, неадекватна реакція імунної системи собаки на речовину, що надходить із їжею. Імунна система починає сприймати їх як загрозу, тому й атакує, викликаючи при цьому безліч неприємних реакцій: відмова від їжі, блювання та інше.

Такі компоненти власними силами можуть бути не шкідливими для собак загалом, але з якихось причин не сприйматися саме організмом вашого вихованця. Харчова непереносимість проявляється не відразу, тоді як отруєння дається взнаки моментально.

Найчастіше харчова алергія виникає у тих собак, які мають проблеми із засвоєнням жирного білка. Основним м'ясним компонентом корму може бути ягня, але небажано змішувати куряче м'ясо з курячим жиром.

Щоб передбачити виникнення алергії, рекомендується:

собака-кіт вибирати корми з одним тваринним білком;
собака-кіт нічим не підгодовувати тварину додатково;
собака-кіт дотримуватися режиму годівлі.

Варто також враховувати, що побічні реакції можуть виникати через зміну звичного корму. Собаки — тварини, які віддають перевагу одноманітному годівлі. І коли господар намагається перевести його на новий корм, то це не завжди вдається зробити одразу без опору з боку собаки. Тому спочатку сухий корм для собак купити Україна рекомендується купити на основі звичного для нього виду м'яса.

Наприклад, раніше вихованець їв корм на основі ягняти. Новий варто придбати з цим же основним компонентом. Вважається, що вихованець звикне до нового годівлі протягом 6-ти місяців. І якщо за цей час собака так само неохоче їсть, то варто задуматися про зміну корму. Підбір корму може забрати багато часу і бути загалом непростим процесом. Але зробити це важливо, оскільки сухий корм для собак допоможе вести довге та здорове життя вашому улюбленцю, і звільнить вас від необхідності самостійного приготування їжі для нього.

А Dog є зоомагазином, який допоможе швидко вибрати те, що необхідно, оскільки має великий асортимент. А також пропонує скористатися за допомогою професійних консультантів при оформленні замовлення.

Купити собачий корм недорого: що пропонує інтернет-магазин Дог ком юа

На сайті dog.com.ua корм для собак Київ купити варто, завдяки таким перевагам:

собача-миска-2 низькі ціни;
собача-миска-2 великий асортимент;
собача-миска-2 нарахування додаткових знижок після реєстрації.

Тут можете не тільки купити собачий корм недорого, але й іграшки, препарати від паразитів, нашийники та інше.

Вартість сухих кормів для собак відрізняється різноманітністю, тому на сайті зможуть підібрати варіант для збалансованого харчування власники собак як з невеликим бюджетом, так і преміум-сегменту.

Корм для собак купити в інтернет магазині Dog — найкращі рішення, коли потрібна висока якість за невеликими цінами.

Замовити сухий корм пропонується по телефону або оформивши зворотну заявку на сайті.