Перехід на корм для старших собак: Як слід підготувати домашнього улюбленця?

Здоров'я та довголіття вашого чотирилапого друга багато в чому залежить від його харчування. Чим старшим стає собака, тим більше йому потрібно поживних елементів. Отже, власнику слід змінити його раціон, завдяки якому можна боротися з проблемами, що супроводжують процес старіння. Фахівці рекомендують використовувати для харчування старших вихованців високоякісні корми для старіючих собак, що дозволяють повністю задовольнити потреби тварин. Вони поєднують у собі знижену кількість калорій та оптимальний баланс інших поживних елементів – жирних кислот та антиоксидантів для підтримки нормальної роботи суглобів і підвищення імунітету.

 

Корми для собак старших 7 років: як правильно перейти та як вибрати?

Кожен власник чотирилапого друга повинен знати, як вибрати сухий корм для літнього собаки. Старіння у тварин супроводжується порушенням роботи шлунково-кишкового тракту та появою додаткових потреб у певних поживних речовинах, тому корм для літніх собак повинен:

перехід на корм для старшої собаки

➨ містити вітаміни С та Е у великій кількості;
➨ мати у складі високоякісний протеїн;
➨ відрізнятися підвищеним вмістом мінералів;
➨ мати багато клітковини, а також поліненасичених жирних кислот.

Зміну харчового раціону вашого домашнього улюбленця завжди слід робити поступово. Розробники харчування пропонують здійснювати переведення на сухий корм для собак старше семи років за такою схемою:

● 1-2 день: сухий корм для літніх собак становить 25% від усього раціону;
● 3-4 день – 50%;
● 5-6 –75%;
● 7–8 – повністю замінює звичне харчування.

В результаті ваш собака звикне до смаку нової корисної їжі й вже не сприйматиме її як щось незнайоме. Годуйте тварину відповідно до вказаних на упаковці рекомендацій, враховуючи її вагу та рівень фізичної активності. Важливо враховувати, що у вихованця обов'язково завжди має бути доступ до свіжої питної води.

Зверніть увагу! Якщо ви годуєте свого улюбленця натуральним харчуванням, то перехід на сухий корм в старшому віці може мати негативні наслідки для здоров’я вашої собаки. У такому разі ми радимо звернутися за консультацією до ветеринара.

 

Кілька причин сухий корм для літніх собак купити на сайті dog.com.ua

Інтернет-магазин Дог ком юа пропонує клієнтам корм для літніх собак купити від провідних світових виробників – Acana, Araton, Bavaro, Diamond, Enova, Gemon, Hills, Monge, Nutram, Profine та ін. У каталозі ви знайдете варіанти для різних порід – від маленьких до великих. Основні переваги співпраці з нашим зоомагазином Dog:

➨ гарантія високої якості;
➨ широкий асортимент товарів;
➨ лояльна цінова політика;
➨ безкоштовна доставка по Україні товарів на суму від 1200 грн;
➨ вигідні способи оплати;
➨ знижки, акції, накопичувальні бонуси.

Сухий корм для літніх собак купити в нашому магазині – це чудова можливість покращити стан організму вашого домашнього улюбленця. Ці якісні раціони розроблені згідно з рекомендаціями ветеринарів, пройшли перевірку в лабораторіях та повністю задовольняють потреби старших чотирилапих друзів у вітамінах, мінералах, мікро- та макроелементах. Збалансовані формули допомагають впоратися з наслідками хвороб чи операцій, а також полегшити перебіг хронічних захворювань. Якщо ви не знаєте, яке харчування вибрати, то наші досвідчені консультанти завжди допоможуть підібрати найкраще рішення.