Огляд сухого корму для собак Nutrican

Якість кормів економ класу постійно піддається критиці ветеринарів та експертів з харчування домашніх тварин. нас є хороша новина для тих, хто хоче годувати чотирилапого друга корисною для його здоров'я їжею в рамках обмеженого бюджету. На українському ринку з'явилася достойна лінійка кормів у бюджетному ціновому сегменті. Йдеться про продукцію чеської компанії Canvit s.r.o.

Сухий корм для собак Нутрікан вигідно відрізняється від основної маси недорогого сушіння своїм якісним складом. Фахівці недарма відносять його до преміум-класу. Нутрікан – корм для собак, який не містить жодних сумнівних компонентів. Тут ви не знайдете низькосортних м'ясних інгредієнтів, синтетичних консервантів та ароматизаторів, баластових речовин, що не мають поживної цінності. Пропонуємо до вашої уваги огляд преміальної лінійки Nutrican від інтернет-магазину Dog.

 

Nutrican – корм для собак преміум якості за доступною ціною

Під торговою маркою Nutrican компанія Канвіт виготовляє кілька різновидів корму. Окремі формули розроблені для цуценят та дорослих тварин, представників великих порід та всіх породних груп. Вихованцям, які ведуть активний спосіб життя, виробник пропонує енергетично насичений раціон з підвищеним вмістом жирів та протеїну.

Розглянемо компонентний склад кормів Нутрікан на прикладі формули Nutrican Adult для дорослих собак усіх порід.

корм-миска Перше місце у списку інгредієнтів займає борошно з м'яса курки (20%), за нею слідує висушена курка (15%). Білки тваринного походження – важлива складова раціону хижаків у дикій природі, та достатня кількість їх у кормі – ndash; безперечний плюс. Точна вказівка ​​вказівка ​​виду м'яса говорить про сумлінність виробника.
корм-миска Вуглеводи представлені недорогими злаковими культурами – пшеницею та кукурудзою. Включення до формули цього компонента дозволило розробникам знизити вартість продукції.
корм-миска Курячий жир і жир з оселедця забезпечують організм собаки енергією та цінними жирними кислотами, необхідними для харчування шкіри та вовни.
корм-миска Сушені яблука – джерело клітковини та пребіотиків, а висушені водорості багаті на мінерали.
корм-миска Пивні дріжджі постачають в організм тварин вітаміни групи B, які нормалізують роботу нервової та серцево-судинної систем.
корм-миска Гідролізати панцирів ракоподібної та хрящової тканини містять глюкозамін та хондроїтин – речовини, які підтримують здоров'я суглобів.
корм-миска В якості природного ароматизатора використана гідролізована куряча печінка, а як консервант – суміш натуральних токоферолів (вітамін E).
корм-миска Екстракт юккі Шидігера зменшує газоутворення в кишечнику та усуває неприємний запах природних виділень.

 

корм-нутрікан

Докладний розбір складових показує, що корм Nutrican Adult є повноцінним збалансованим раціоном, не тільки безпечним, але й корисним для здорових. вихованців різного віку.

 

 

Зазначимо, що Nutrican – корм, відгуки про який тільки почали з'являтися у мережі. Собаководи висловлюють переважно позитивні думки про раціони чеської лінійки. Це прийнятний варіант, який магазин Dog рекомендує своїм покупцям, які бажають піклуватися про вихованців якісно та економно.

 

Дог – магазин, де купити сухий корм для собак можна в один клік

Шукаєте магазин для собак у Києві з привабливими цінами та широким асортиментом? До ваших послуг Дог – магазин, який пропонує великий вибір кормів, ласощів, ветеринарних препаратів, аксесуарів, засобів догляду та іншої продукції для домашніх улюбленців. У нас сухий корм для собак замовити можна швидко та просто. На оформлення замовлення ви витратите мінімум часу. Помістіть обраний товар у кошик, заповніть стандартну форму та чекайте на дзвінок нашого менеджера. Ми зв'яжемося з вами для підтвердження замовлення протягом півгодини. Ми також надаємо клієнтам можливість надшвидкої покупки в один клік. Збираєтеся замовити корм для собак у Києві? Якщо ви зробите це до 11.00, ми доставимо покупку кур'єром на вашу адресу того ж дня.

Не забудьте зареєструватися на сайті, щоб отримати моментальну 5% знижку на всі товари каталогу. Зареєстровані покупці стають учасниками накопичувальної системи та отримують вигідні додаткові знижки. Слідкуйте за нашими акціями. Ми любимо робити клієнтам приємні сюрпризи.