Nutram, Oven-Backed, Carnilove - Яким собакам підійдуть ці корми?

Найсмачніший і якісніший сухий корм для собак виходить тільки у виробників, які люблять тварин. Вони не женуться за матеріальними благами та популярністю. Кошти вкладають у якісні інгредієнти. Знають усі сучасні дослідження у сфері харчування братів наших менших. Прислухаються до думки ветеринарів та фахівців. Дог зоомагазин знає багато таких брендів та продовжує знайомити Вас з ними. Сьогодні це – Nutram, Oven-Backed та Сarnilove. Вони, може, і не мають великої популярності на території нашої країни, але гідні Вашої уваги.

 

Оven backed сухий корм, nutram і carnilove - Все про бренди від ДОГ

Наш магазин для собак намагається бути корисним кожному, хто любить свою тварину. Щоб полегшити вибір для тих, хто шукає якісне харчування для вихованця, ми ретельно моніторимо ринок і знаходимо для Вас найкращі продукти. Такою знахідкою стали oven backed сухий корм та інші бренди, про які нижче йтиметься.

нутрам Nutram для собак – склади цієї марки розробляються з урахуванням нових досліджень у сфері харчування собак. У кормах переважають білки тваринного походження, також як і в раціоні диких родичів у природному середовищі. М'ясо використовується високосортне і найлегше засвоюване для собачого організму: ягня, курка, індичка та качка. У цього бренду розроблені лінійки для цуценят, дорослих особин великих та дрібних порід, для собак із проблемами шлунка, шкіри та шерсті. Для кожного випадку розроблено найбільш підходящий склад корму, який максимально допоможе псу бути здоровим та життєрадісним.
овер-бакед

Oven backed– бренд використовує унікальну технологію одержання гранул корму. Повільне випікання в печі за невисоких температур дозволяє максимально зберегти смак і аромат екологічно чистих складових. Гранули кормів даного бренду більш поживні та насичені вітамінами, що мінімізує порції для собаки, яка наїдається невеликою кількістю, та заощаджує кошти власників. У складах виключені штучні барвники, антибіотики та інші шкідливі консерванти. Тільки свіже легкозасвоюване м'ясо, корисні овочі та фрукти, а також пребіотики та хондропротектори для профілактики генетичних захворювань.

карнілав Carnilove для собак – цей бренд із Чехії зарекомендував себе як виробник найбільш натурального раціону для собак. Його корми містять овочі, ягоди та трави максимально корисні для здорового розвитку. Кількість якісного білка тваринного походження у складах сягає 70%. Формули збагачені натуральними хондропротекторами у вигляді панцирів ракоподібних та лікарськими травами. У виробництві цих кормів використовується м'ясо, як екзотичних тварин – північний олень, фазан і кабан, так і звичніше – качка, ягня та індичка. Корм максимально збалансований та повністю покриває всі потреби будь-якого собаки.

Дані марки відносяться до найвищого класу кормів – холістик. Собаки, які отримують таке харчування, практично не схильні до генетичних та інших захворювань, залежних від раціону.

 

Сухий корм для собак від Дог – реальна економія бюджету

На сайті Дог ком юа можна завжди знайти відповідний сухий корм для собак будь-якої породи і з будь-якими індивідуальними особливостями. Тут можна купити корм oven backed та інших якісних брендів на найвигідніших умовах:

знижка 5% знижки при реєстрації;
собака-кіт регулярні акції;
лайк бонусна програма;
доставка безкоштовна доставка від 400 грн.

Інтернет магазин Dog сухий корм пропонує тільки сертифікований. Отримуючи якісне харчування, собака довгий час заряджатиме Вас своєю позитивною енергією!