На що орієнтуватись при виборі сухого корму для собак?

Кожен господар, вступаючи до лав собаководів, насамперед вирішує питання, чим годувати собаку. Вибираючи між натуральним харчуванням та промисловими раціонами для свійських тварин, багато хто віддає перевагу останнім. Якісний сухий корм для собак – не просто хороша підмога для зайнятих господарів. Його основними перевагами є:

лайк збалансований по основних поживних речовин склад;
година точне добове дозування.

Прийнявши рішення купити сухий корм для собаки, власник чотирилапого йде в зоомагазин (або відкриває веб-сайт) і стикається з кількістю торгових марок, що вражає уяву, вибрати з яких прийнятний варіант непідготовленій людині складно. Якщо ви опинилися в подібній ситуації, не впадайте у відчай. Декілька слушних порад від інтернет-магазину Dog допоможуть вам зорієнтуватися.

 

Сухий корм для собак: як вибрати якісний продукт?

Відразу хочемо зауважити: ні популярність бренду, ні захмарна вартість, ні схвальні відгуки продавців і знайомих собачників не гарантують вам високої якості упаковки. Якими критеріями керуватися при виборі? Головне правило: уважно вивчаємо склад, вказаний виробником. На що необхідно звернути увагу в першу чергу?

Добросовісні виробники завжди конкретизують вид м'яса, що міститься в кормі (курка, ягня, індичка). Не довіряйте продукту, на упаковці якого значиться борошно з м'яса птиці. Під цим розпливчастим формулюванням можуть ховатися низькосортні субпродукти, кістки та шкіра. Дозволеним консервантом для сухих раціонів є суміш токоферолів, інакше кажучи, вітамін E. Бутилгідроксіанізол (BHA) і пропил галлат вважаються шкідливими добавками, які можуть згубно відбитися на здоров'я вихованця.

топ-1 Черговість компонентів відповідає їх процентному змісту в раціоні. У хороших кормах на першому місці ви знайдете м'ясні інгредієнти.
топ-2 Добросовісні виробники завжди конкретизують вид м'яса, що міститься в кормі (курка, ягня, індичка). Не довіряйте продукту, на упаковці якого значиться борошно з м'яса птиці. Під цим розпливчастим формулюванням можуть ховатися низькосортні субпродукти, кістки та шкіра.
топ-3 Якщо ви знайшли у списку словосполучення “тварини” (“animal fats”), це має вас насторожити. Формули преміум та супер-преміум класу включають певні види жирів – курячий і риб'ячий (з оселедця або лосося). Жир невизначеного походження – продукт, який виробляється з відходів, непридатних для харчування людині, а отже, і чотирилапим він користі не принесе.
топ-4 Дозволеним консервантом для сухих раціонів є суміш токоферолів, інакше кажучи, вітамін E. Бутилгідроксіанізол (BHA) і пропил галлат вважаються шкідливими добавками, які можуть згубно відбитися на здоров'я вихованця
топ-5 Ніяких “ідентичних натуральним” ароматизаторів у якісному продукті бути не може. Одним із дійсно натуральних ароматизаторів, який використовується при виробництві собачого харчування, є гідролізат курячої печінки. Запах печінки зазвичай подобається тваринам та сприяє гарному апетиту.

Маючи цю інформацію, ви легко визначите, яку сушку купувати точно не варто. Але щоб правильно підібрати формулу, що відповідає потребам домашнього улюбленця, краще звернутися до фахівців. Досвідчені собаківники магазину Dog із задоволенням допоможуть вам впоратися з нелегким завданням. Ми надаємо всім бажаючим безкоштовні консультації щодо підбору корму.

 

сухий-корм-для-собак

Бажаєте купити товари для собак в Україні за прийнятними цінами? Милости просимо до магазину Дог

Шукаєте інтернет-зоомагазин в Україні з багатим асортиментом та демократичними цінами? Дог – магазин, що відповідає цим вимогам. Ми пропонуємо повний набір товарів для утримання домашніх тварин: від харчування та засобів догляду до іграшок, одягу та інших необхідних аксесуарів. Вартість наших товарів доступна, а накопичувальні знижки та акції дозволяють додатково заощадити. Першу знижку розміром 5% ви отримуєте вже під час реєстрації на сайті. Якщо ви хочете сухий корм для собак купити недорого, скористайтесь нашою вигідною ціновою пропозицією.

Ми здійснюємо оперативну доставку до будь-якого куточку України. Якщо ви замовляєте корм для собак, ми доставимо його кур'єром на вашу адресу в день замовлення або на наступний день. Годуйте своїх вихованців правильно і насолоджуйтесь їх здоров'ям та прекрасним самопочуттям.