Міфи про сухий корм. Собачники здивуються!

Про що зазвичай заводять розмову собачники, зустрічаючись один з одним під час прогулянки з домашніми улюбленцями? Правильно – про харчування своїх чотирилапих друзів. Це тема, яка хвилює всіх власників собак. З вуст в уста передається маса суперечливої ​​інформації про те, що корисно і що шкідливо, які продукти та корми кращі, ніж годувати можна і чим не можна. На жаль, навіть досвідчені собаківники навряд чи можуть вважатися експертами ветеринарної дієтології. Типові думки, поширені у тому середовищі, часто немає нічого спільного з реальним станом справ. Сьогодні ми хочемо зруйнувати кілька таких міфів, які існують серед собачників.

 

Про що необхідно пам'ятати, підбираючи корм собаці

Перш ніж купити корм вихованцю, ви напевно читаєте огляди, вислуховуєте поради знайомих, вивчаєте склад продукту. Але на ваше остаточне рішення часто впливають стійкі стереотипи, дотримуватися яких немає жодних підстав. Наступні уявлення про сухі корми ми вважаємо міфічними і в корені невірними.

корм-миска При виборі сушіння достатньо орієнтуватися на смаки улюбленця. Провідним критерієм при такому підході є інтерес до їжі хвостатого ласощі. Вигляд ситого і задоволеного собаки, можливо, і викликає розчулення. Але довіряти смаковим рецепторам тварини не надто практично, враховуючи які “смаки” іноді підбирають чотирилапі гурмани на прогулянці. Головним критерієм вибору має бути склад раціону. Якісний корм для собак у Києві ви можете придбати в інтернет-магазині Dog. У нас великий вибір продукції, серед якої ви, напевно, знайдете відповідний варіант.
корм-миска Сухий корм погано задовольняє голод. різноманітності. Особливо, коли дружок дивиться на миску з явною байдужістю. Якщо собака відмовляється від їжі, значить вона не голодна або нездорова. Годувати насильно або додавати до звичайної порції улюблені ласощі – Прямий шлях до психологічного розладу харчування. Ефект від таких дій буде протилежним до очікуваного. Хороший апетит – результат достатніх фізичних навантажень та дотримання режиму годування. Збалансовані раціони преміум або суперпреміум класу повністю забезпечують тварин необхідними їм калоріями та поживними речовинами.
корм-миска Перевага варто віддавати гіпоалергенних формул. На основі курки краще уникати. Нагадуємо, що алергічні реакції є абсолютно індивідуальними. Курятина – цінне джерело протеїну, і “не бракувати” продукт через наявність у складі курки – поспішне рішення. Пшениця та кукурудза, штучні барвники та ароматизатори потенційно небезпечніші для чотирилапих, схильних до алергій. Гіпоалергенна сушка – не панацея від проблем із травленням, шкірою та шерстю.
корм-миска Корми для конкретних порід розроблені з урахуванням специфічних потреб тварин. Маркетологи не дарма вивчають запити цільової аудиторії. Напис на упаковці пропонує готове рішення та дозволяє зняти з себе частку відповідальності. Розмір гранул і розрекламовані добавки насправді не такі важливі, як це подається. Що дійсно має значення, так це відсоткове співвідношення білків, жирів та вуглеводів. Залежно від віку, активності та стану здоров'я тваринам потрібна різна кількість основних поживних речовин. Формули для певних порід не враховують цих потреб. Якщо ви хочете сухий корм для собак купити в Києві, але важко у виборі, зверніться за консультацією до фахівців магазину Дог. Наші рекомендації завжди ґрунтуються на індивідуальних особливостях вихованців.
корм-миска Лікувальний корм можна використовувати як основний раціон. Це помилка. Лікувальні дієти призначаються ветлікарем на короткий проміжок часу. Їх вживання можна порівняти із застосуванням лікарських препаратів. Спеціалізоване харчування має бути скасовано, як тільки стан здоров'я тварини наблизиться до норми. Тривале годування ветеринарними дієтами показано виключно у разі тяжких хронічних захворювань і має регулярно коригуватися спеціалістом. Магазин для собак Dog пропонує широкий асортимент лікувальних формул. Перед покупкою обов'язково проконсультуйтеся з ветеринаром.

міфи про коррм

 

Магазин Dog – завжди свыжий та оригінальний сухий корм для собак в Києві

Інтернет-магазинів, де купити корми для собак можна за доступними цінами чимало. Чим вигідно відрізняється від інших учасників ринку наш дог-шоп? Насамперед, Дог – магазин, де вам ніколи не запропонують підробку у фірмовій упаковці. У нашому каталозі лише оригінальна продукція від офіційних представництв виробників.

Іншою нашою перевагою є лояльна цінова політика. Ми не лише встановлюємо чесні ціни на товари, а й надаємо покупцям дуже привабливі знижки. Першу (розміром 5%) ви отримуєте з моменту реєстрації на сайті. Якщо ви регулярно купуєте сухий корм для собак, ціна його для вас поступово знижуватиметься завдяки накопичувальній системі. Не забувайте про акції та подарунки, які ми любимо дарувати клієнтам.

Крім того, купити сухий корм для собак у Києві можна з доставкою на вашу адресу в день замовлення. Оформляйте покупку до 11.00 і чекайте на кур'єра в другій половині дня. Ми цінуємо ваш час і дбаємо про комфорт ваших чотирилапих вихованців.