Мандруємо із собакою! Збираємо "валізу" вихованця з зоомагазином в Києві DOG

Власники собак часто відмовляються від подорожей через небажання або відсутність можливості залишити вихованця під наглядом чужих людей. Але до поїздок можна вирушати з тваринами. Потрібно лише зібрати ще одну валізу для вихованця. Під час підготовки доведеться додатково придбати товари для собак в Україні. Які речі знадобляться вашому улюбленцю в дорозі?

 

Товари для собак купити: що необхідно взяти з собою в подорож

У багажі тварини повинні бути необхідні речі, які забезпечать йому оптимальний рівень комфорту. Ми рекомендуємо товари для собак купити із цього переліку:

повідок намордник і повідок;
ліки профілактичні засоби для внутрішнього та зовнішнього застосування;
догляд представникам довгошерстих порід знадобиться щітка;
одяг якщо ви вирушаєте в країну з холодним кліматом, подбайте про одяг.

Харчування — особлива тема під час подорожі. Купуючи товари для собак Київ, замовте кілька упаковок сухого корму. Дорогою це — кращий варіант. Не варто міняти харчування на місці відпочинку. Адаптація до нової їжі може відбуватися складно. Пам'ятайте про необхідність вживати достатньо води. Зоотовари магазин Київ пропонує зручні напувалки. Вони стануть у пригоді в дорозі.

Плануєте подорож в автомобілі? Завітайте до зоомагазину та купіть спеціальне автокрісло для собак. Під час поїздки вихованець буде у безпеці. І ви зможете спокійно вести машину, не відволікаючись на хаотичний рух тварини салоном.

Вибір готелю — важливий етап підготовки до подорожі із собакою. Відразу виставляйте на booking.com або інших сервісах фільтр «Дозволено з тваринами». Вибравши оптимальні варіанти, напишіть менеджеру, що подорожуєте із собакою. Іноді фільтри не спрацьовують. Так ви переконаєтеся, що готель прийме вас із вихованцем. У повідомленні у відповідь менеджер вкаже, чи потрібна додаткова плата. Уточніть, чи готель спальне місце для собаки. Якщо ні, інтернет-магазин Dog пропонує зручні лежаки.

Це мінімальний список необхідних речей. Ви можете розширити його з урахуванням особливостей породи та звичок свого вихованця.

 

подорож-з-собакою

 

Купити зоотовари: інтернет-магазин Дог пропонує все, що необхідно для подорожей з тваринами

На нашому сайті зібраний великий асортимент харчування та виробів для собак. Тут можна придбати зоотовари з урахуванням будь-яких вимог. Ми маємо великий особистий досвід подорожей в маленьких і великих собак. Наші консультанти дадуть відповідь на будь-які запитання та допоможуть вибрати в каталозі інтернет-магазину Дог товари для вихованців, які можуть знадобитися у дорозі або на відпочинку.

Ми співпрацюємо з офіційними представниками провідних виробників. У каталозі представлені лише сертифіковані аксесуари. Тут можна купити зоотовари для собак із гарантією якості за вигідною вартістю. Існують додаткові можливості заощадити:

знишка система скидок для зарегистрированных и постоянных клиентов;
лайк регулярні акції;
доставка безкоштовна доставка замовлень вартістю від 400 гривень.

 

Використовуйте ці можливості. Ми постійно додаємо до зоомагазину товари для подорожей із собаками, якісне харчування, речі, які дозволяють створити комфортні умови життя для тварин. Вибирайте найкращі новинки та радуйте свого вихованця.