Маловідомі якісні бренди кормів для собак Nutram та Oven-Baked

Корисне харчування здатне творити чудеса для собак. Адже за допомогою правильно підібраного раціону можна уникнути багатьох собачих захворювань. Тому всі власники витрачають багато часу на пошук найсмачнішого, збалансованого та якісного продукту.

Зоомагазин ДОГ допоможе Вам скоротити час на пошуки. Ми знаємо цей різноманітний світ кормів для собак від А до Я. Буваємо на виробництвах. Детально вивчаємо склади. Не беремо у продаж підозрілі марки. Співпрацюємо безпосередньо з перевіреними брендами, які дбають про якість своєї продукції.

 

Nutram і Oven-Backed│Особливості кожного корму

У нашому асортименті представлені не тільки всесвітньо відомі бренди. Але й маловідомі високоякісні корми Nutram і Oven backed, які нічим не поступаються вже гучним і популярним побратимам. Вони відносяться до найвищого класу кормів – холістик. Ми переконалися в їх якості та привабливості для наших клієнтів. Впевнені, що Ваші вихованці гідно оцінять їх.

нутрам Корм nutram. Цей канадський бренд створює рецептури своїх кормів, орієнтуючись на індивідуальні особливості тварини. У лінійці представлені раціони для всіх видів порід та вікових груп, а також лікувальні корми для вихованців з різними видами захворювань. Жодних консервантів та штучних ароматизаторів. Повністю виключені соя, кукурудза та пшениця, як марні компоненти в раціоні собаки. Використовується тільки натуральне, реальне м'ясо курки, качки, ягняти або індички. Корми багаті різноманітною корисною клітковиною у вигляді:
  • яблук;
  • мускатного гарбуза;
  • журавлини;
  • броколі та інших компонентів фруктово-овочевого набору.
Також у кормах присутні корисні трави, які відповідають нормалізацію кишкової мікрофлори собаки. Nutram для собак – повноцінний збалансований корм, який не потребує жодних додаткових вітамінних комплексів.
овер-бакд Корм oven backed. Бренд вигідно відрізняється на тлі решти всіх кормів унікальним процесом приготування гранул. Якщо більшість для отримання корму використовують технологію екструзії, тобто короткочасної дії високих температур, сухий корм для собак від овен бейкед виходить шляхом повільного випікання печі при низьких температурах. Так максимально зберігаються всі смаки і аромати інгредієнтів, що додаються, а кожна гранула містить більше поживних речовин, що дозволяє наситити вихованця навіть невеликими порціями. У рецептурі використовується свіже м'ясо курки, ягняти або риби. Склади збагачені пребіотиками, хондропротекторами та натуральними фруктами, овочами та травами.

Ці якісні корми подарують Вашій тварині максимально можливу користь від харчування, а отже, збережуть їй здоров'я та життєву енергію на довгі роки.

 

Купити сухий корм для собак брендів Nutram та Oven-Backed у зоомагазині Дог легко та швидко

Підібрати і купити сухий корм для собак без особливих витрат часу і сил можна на сайті Дог ком юа. До Ваших послуг комфортний інтернет майданчик, де у зрозумілих та зручних для пошуку категоріях розмістилося різноманітне безліч якісних кормів та всього необхідного для догляду за домашнім улюбленцем. Переваги покупки тут змушують клієнтів не раз повертатися:

собака-кіт оригінальна продукція, яка відповідає всім міжнародним стандартам якості;
собака-кіт невисокі ціни та регулярні акції;
собака-кіт безкоштовна професійна консультація щодо вибору раціону та необхідного догляду за собаками;
собака-кіт безкоштовна доставка замовленого товару, якщо його сума понад 400 грн.

Dog – затишний магазин для собак, який цінує свою репутацію та пропонує лише якісну продукцію!