Ласощі для собак: навіщо годувати та які їх переваги?

Чотироногі друзі - за натурою жебраки. Виразні собачі очі дуже зрозуміло повідомляють господареві, що його вихованець не проти отримати нагороду за свою відданість. Частування з людських рук – чудовий спосіб налагодити контакт та взаєморозуміння з улюбленцем і показати йому, як ви його любите. Головне, знати міру. Щоб ваш друг не переїдав, частка апетитних добавок не повинна перевищувати 5-10% його добового раціону. З їх допомогою собаківники вирішують кілька нагальних проблем. Снеки та погризки використовують:

консерви при дресируванні як заохочення за виконання команди;
консерви як іграшку, якою можна зайняти нудьгуючого пса;
консерви як засіб для догляду за зубами та ротовою порожниною;
консерви як додаткове джерело вітамінів, мікроелементів та речовин, необхідних для зміцнення хрящової тканини суглобів.


Смачним призом можуть бути яловичі чи баранячі кістки, галетне печиво, хлібні сухарики, шматочки овочів і фруктів. Ласощі для собак можна приготувати самостійно, підсушивши в духовці нарізане смужками філе курки або індички, рубану трахею, сухожилля. Однак це трудомісткий процес, який потребує великої кількості вільного часу. На щастя, асортимент зоомагазинів дозволяє купити готові продукти не менш корисні, ніж домашні.

 

Гарні ласощі для собак: як вибрати?

Розмаїття собачих смакота промислового виробництва ставить господарів перед нелегким вибором. Яка їстівна іграшка сподобається улюбленцю і не зашкодить його здоров'ю? Прийміть до уваги кілька порад від досвідчених собаківників.

собака-кіт Уважно читайте склад, вказаний на упаковках. Безпечні ласощі для собак не повинні містити штучних барвників, ароматизаторів та консервантів.
собака-кіт При покупці частування враховуйте, з якою метою ви його даватимете. Для навчання командам підійдуть маленькі снеки, які вихованець зможе швидко проковтнути та з цікавістю продовжити заняття. Якщо потрібна довгограюча розвага, краще вибрати погризушку, здатну дати серйозне навантаження собачим зубам.
собака-кіт З маси продуктів, присутніх на ринку, бажано віддавати перевагу товарам відомих брендів, що дорожать своєю репутацією. Великі компанії-виробники ретельно контролюють якість сировини та готової продукції.
собака-кіт Звертайте увагу на термін придатності, умови зберігання та цілісність упаковки.

 

Магазин Дог: які купити ласощі для собаки?

Інтернет-магазин для собак Dog пропонує власникам придбати справжні корми та ласощі для собак виробників, що добре себе зарекомендували. У нашому каталозі ви знайдете найсмачніші та корисні для здоров'я частування для домашніх улюбленців:

Зателефонуйте нам

топ-1 беззерновий вологий корм для собак Brit Premium Sausage - ковбаса для домашніх тварин (на 95% що складається з дієтичного м'яса та субпродуктів);
топ-2 напіввологий корм для собак усіх порід і віків Alpha Spiritз різними смаками;
топ-3 жувальні палички, кільця, ковбаски;
топ-4 кісточки із сухожиль;
топ-5 сушене куряче філе;
топ-6 м'ясні та рибні снеки;
топ-7 високопротеїнові медальйони;
топ-8 сушений пеніс, рубець;
топ-9 сушені трахеї, свинячі вуха та п'ятачки;
топ-10 оленячі роги.


Балуючи чотирилапого друга смакотами від магазину Дог, ви забезпечите організм свого ручного хижака матеріалом для будови м'язів, кісток, суглобів та додатковою порцією енергії для активного проведення часу з улюбленим господарем. Dog - все для собак за найкращими цінами на ринку.