Краплі, нашийник або таблетки - що краще для захисту улюбленця від кліщів та бліх?

Тепла пора року - це період, коли собака все частіше гуляє з господарем, бігає з ним парком, відвідує ліс, виїжджає за місто. У такий час людина виводить тварину частіше та довше, ніж холодною зимою. Щоб забезпечити улюбленцю надійний захист від бліх, кліщів та інших паразитів, необхідно вжити певних заходів. Важливо знати, що їх наявність не тільки приносить дискомфорт чотирилапому другові, але і є причиною багатьох недуг. Наприклад, кліщі можуть викликати у тварини ерліхіоз, анаплазмоз, піроплазмоз, бореліоз, енцефаліт. Блохи не менш небезпечні. Адже ці паразити провокують розвиток щурячого та висипного тифу, чумної палички, сальмонели, тріпаноса, гепатиту. Такі захворювання є небезпечними і для людини. Щоб запобігти їх появі, господареві слід купити ефективні засоби від бліх та кліщів для собак.

 

Засоби від паразитів: таблетки від бліх та кліщів для собак, нашийники, краплі. Що краще?

Багатьох нових власників тварин цікавить, як захистити собак від кліщів і бліх. На щастя, сучасні технології суттєво спростили життя як людині, так і тварині. Умовно всі засоби можна поділити на три категорії:як захистити собаку від кліщів?

1. Репеленти. Вони запобігають зараженню, застосовуються для профілактики.

2. Інсектоакарицидні. Дія засобів спрямована на боротьбу з паразитами, що вже є на улюбленці.

3. Акарицидно-репелентні. Вони надають комплексну дію, знищуючи паразитів та захищаючи від повторного зараження.

Виробники пропонують купити такі засоби:

таблетки;

нашийники;

краплі та інші.

Сучасні ветеринари все частіше рекомендують вибирати таблетки від бліх для собак. За смаком вони подобаються тварині, завдяки чому швидко та ефективно з'їдаються. Таблетки від бліх та кліщів для собак легко приймати. Їхнє дозування безпосередньо залежить від ваги вихованця. Ще одна незаперечна перевага таких засобів – пігулки від кліщів для собак потрапляють відразу в кров, внаслідок чого діють комплексно, а не місцево. Таблетки для собак добре засвоюються організмом і залишаються в крові на кілька місяців. Краплі від бліх також популярні. Вони наносяться на область холка у тварини. Такі засоби безпечні та зручні у застосуванні. Перш ніж купити краплі від бліх та кліщів для собак, рекомендується ознайомитись з інструкцією. У ній зазначена вага тварини, для якої призначається конкретна доза.

Найпоширеніший, але, на жаль, не найефективніший метод боротьби з паразитами – нашийник від бліх. Одягати його рекомендується після нанесення крапель або прийому таблеток. Він має профілактичну дію. Термін його експлуатації – кілька місяців. На жаль, не завжди нашийник від кліщів для собак підходить. Його не слід використовувати тваринам із надчутливою шкірою.

Враховуючи характеристики засобів, все ж таки варто віддати перевагу таблеткам. Це найефективніший метод боротьби з паразитами. Вони легко засвоюються організмом вихованця, є нешкідливими, надають комплексну дію.

 

Магазин Дог допоможе кращі купити таблетки від бліх та кліщів для собак та інші засоби!

Замовити засоби від паразитів пропонує зоомагазин Dog. В наявності є тільки якісна та ефективна продукція провідних світових виробників. Зоотовари купити від Dog слід ще тому, що тут можна проконсультуватися з досвідченими фахівцями. Вони із задоволенням дадуть відповідь на всі питання і порадять, який товар найкращий у тих чи інших випадках. Звернутися в інтернет магазин товарів для тварин Дог ком юа можуть мешканці Києва й інших міст України. Доставка здійснюється завжди у суворо обумовлені терміни.