Корма які точно сподобаються Вашому вихованцю - Огляд якісних та смачних лінійок

Кожен люблячий господар хоче, щоб його собака була красивою, здоровою, активною та щасливою довгі роки. А запорука здоров'я – це правильне харчування. Команда інтернет-магазину dog.com.ua пропонує вам короткий огляд брендів, що випускають якісні та смачні лінійки купити корм для собак від яких - варто перш за все.

Найкращі корми для собак. Найпопулярніші бренди

Коротко розповідаємо про харчування для псів, про яких багато господарів говорять «це найкращі корми для собак».

Royal Canin ‒ це лінійки раціонів для собак різних порід та віку. Royal Canin для цуценят містять легкозасвоювані поживні інгредієнти, необхідні зростаючому вихованцю. Шматочки або крокети корму за розміром та текстурою відповідають можливостям цуценят, тому їх легко захоплювати і прожовувати навіть у період зміни молочних зубів на постійні.

Корм Роял Канін для собак зрілого віку підтримують нормальну роботу травної системи, здоров'я шкіри, вовни, суглобів та кісток. Антиоксиданти та інші нутрієнти кормів Royal Canin для зрілих собак допомагають підтримувати здоров'я та активність домашніх улюбленців.

Вологі та сухі корми Hill’s в зоомагазині Dog представлені лінійками раціонів для цуценят, дорослих собак від 1 - 6 років і для дорослих собак старше 7 років. Наші чотирилапі друзі так само, як і ми, потребують різного набору поживних речовин залежно від віку. Вивірений ветеринарами склад кормів з натуральних інгредієнтів, збагачених необхідними вітамінами та мінералами, сприяє здоровому розвитку молодих псів та підтримує активність та продовжує молодість вже досвідчених домашніх улюбленців.

А для собак з особливими потребами у харчуванні є лінійка лікувальних дієт. Корм Хіллс для собак виключає небажані при різних захворюваннях інгредієнти та збагачені нутрієнтами, які підтримують здоров'я.

Повнораційні корми Акана для собак складається тільки з натуральних інгредієнтів, не містять концентратів рослинних білків. У зоомагазині Dog представлені 4-ма лінійками:

собака-кіт Acana Classics ‒ поживний, багатий протеїнами та омега-3 жирними кислотами, з вмістом низькоглікемічних вуглеводів раціон, який забезпечує вашого вихованця необхідними нутрієнтами у легкозасвоюваній формі.
собака-кіт Acana Heritage ‒ сухий корм для собак беззернового складу для всіх порід різного віку. Раціони цієї лінійки насичені протеїнами тваринного походження, фруктами, овочами та травами, необхідними для підтримки сили та здоров'я домашнього вихованця, а також мінімізують ризик набору зайвої ваги у схильних до цього порід.
собака-кіт Acana Regionals - високопротеїновий беззерновий корм для собак, який на 60-70% складається з м'яса. Це смачні та поживні раціони, збагачені вітамінами природного походження та пробіотиками.
собака-кіт Acana Singles ‒ сухі корми для собак із чутливим травленням та схильністю до алергії. Містять м'ясні інгредієнти лише одного джерела (наприклад тільки м'ясо ягняти), виключають зернову складову, а натомість багаті на клітковину, необхідну для нормального травлення.

Чому купити корм для собак у зоомагазині Дог – правильне рішення для вас та вашого улюбленця?

Магазин для собак Дог ‒ це команда затятих «собачників», тому ми розумінням, що кожен власник прагне дати своєму вихованцю найкраще отримуючи натомість відданість, любов і ласку. Ми пропонуємо купити корм для собак у нашому інтернет-магазині Дог, щоб висловити турботу пухнастому (або не дуже) члену сім'ї.

Бути нашим клієнтом зручно та вигідно тому, що: