Корм супер-преміум для собак – на які бренди варто звернути увагу?

Годувати чотирилапого улюбленця рекомендується натуральною їжею. Якщо готувати її самостійно, навряд чи тварина зможе отримати необхідну кількість корисних речовин. На зміну їй прийшли якісні та збалансовані корми супер преміум класу. Щоб вони выдносилися до даного сегменту, виробникам необхідно приділяти особливу увагу їхньому складу. Він повинен включати такі поживні та важливі для нормальної життєдіяльності вихованця компоненти:

  1. Натуральне м'ясо, рибу, птицю. Вони є основними джерелами білка. Риба, у свою чергу, багата на кальцій і фосфор, що надає позитивний вплив на стан зубів і кісток тварини. Вибираючи сухий корм для собак супер преміум класу, необхідно звертати увагу на кількість м'яса, що використовується, у відсотковому співвідношенні до інших компонентів.
  2. Додаткові джерела білка, вуглеводів. Дані речовини переважно містяться в рисі, гороху, ячмені, вівсі. Не допускається застосування пшениці та кукурудзи, тому що до їх складу входить глютен.
  3. Антиоксиданти та консерванти натурального походження. Якщо виробники корму економ-або преміум-класу цей критерій можуть ігнорувати, то компанії, які випускають харчування супер преміум-класу - ніколи!

Крім усього іншого, дуже важливо, щоб їжа відрізнялася багатим складом. Нерідко компанії додають до неї трави та їх екстракти, овочі, фрукти, що містять необхідну кількість вітамінів, мінералів та інших корисних речовин.

 

Які корми для собак супер преміум класу займають лідируючі позиції?

Зараз багато компаній позиціонують себе як виробники сухих кормів супер преміум-класу. Але, на жаль, не завжди бажане є дійсним. До затребуваних і перевірених брендів, що випускають найкраще харчування для собак, можна віднести наступні:купити корм суперпреміум класу

Hills. Цей бренд із Нідерландів реалізує збалансовану, поживну та корисну їжу для чотирилапих друзів. Хіллс корм для собак відрізняється виключно натуральним і правильно підібраним складом. Він рекомендується і для тварин зі схильністю до алергії, адже у ньому містяться лише безпечні компоненти. На окрему увагу заслуговує лінійка для цуценят. Такий Hills корм хороший тим, що гарантує тварині активний та повноцінний розвиток, перешкоджає появі захворювань у майбутньому. 

Brit care. Продукція чеського бренду VAFO PRAHA s.r.o. багата основним джерелом білка з м'яса та риби. В якості вуглеводів використовується рис. Існує і беззерновий корм для собак Бріт супер преміум. Він рекомендується вихованцям, схильним до ожиріння. Для отримання збалансованого харчування додатково використовуються консерванти натурального походження. Завдяки насиченому смаку та приємному аромату, Brit супер преміум корм подобається собакам.

Josera. Основними джерелами білка є м'ясні інгредієнти. Josera корм для собак також багатий вітамінно-мінеральними добавками та натуральним консервантом токоферолом. Корма Йозера супер преміум випускаються різних видів. У продажі можна знайти харчування для великих і дрібних порід, собак зі схильністю до алергії та ожиріння, цуценят, годуючих мам. 

Royal Canin. Корма Роял Канін супер преміум класу французького виробництва не містять кукурудзи, пшениці, які вважаються алергенами. Як джерело білка, необхідного для правильного травлення та засвоєння поживних елементів, виступають рис, солодка картопля, овес, ячмінь або горох. Корм Royal Canin супер преміум випускається для собак різних розмірів, віку та порід.

Корми супер преміум-класу рекомендуються не тільки для регулярного вживання здоровим собакам. Дуже часто фахівці їх радять давати тварині як лікарський і профілактичний засіб. Наявність у складі корисних речовин допомагає позбавитися багатьох недуг і забезпечити вихованцю здорове, безтурботне життя.

 

Чому і як купити сухий корм для собак супер-преміум класу в магазині Дог?

Інтернет-магазин сухих кормів Dog не дарма вивів продукцію цих брендів у ТОП. Адже саме такі товари найчастіше купують дбайливі господарі собак. На сайті Dog com ua представлений багатий вибір кормів цих популярних виробників. Жодних сумнівів щодо їх відмінної якості не повинно виникати, адже компанія безпосередньо співпрацює або з ними, або з перевіреними дистриб'юторами. Зоомагазин Дог ком юа піклується про кожну тварину та її господаря, тому пропонує доставку товарів по всій Україні. Відправлення здійснюються транспортними компаніями "Нова Пошта" та "Укрпошта" з понеділка по п'ятницю. Якщо замовлення були оформлені до 11.00, то вони будуть відправлені цього ж дня або на наступний робітник, залежно від наявності продукції на складі. Інтернет-магазин пропонує доставку по Києву та передмісті. Способи оплати пропонуються різні: готівкою при отриманні, на банківську картку при оформленні замовлення.