Корм преміум класу для собак: список брендів, ціни

Правильне харчування — головний фактор збереження хорошого здоров'я та довгого життя тварин. Збалансований склад та якісні інгредієнти характерні для корму для собак преміум класу, супер преміум та холістик. Це умовний поділ. У сертифікації та міжнародних стандартах немає чітких критеріїв для кожного класу. Тому необхідно уважно вивчати склад кожної пропозиції. Якщо вас цікавить найвигідніше співвідношення якості до ціни, ми рекомендуємо вибирати сухі собачі корми преміум класу. Ця категорія представлена ​​широким асортиментом. Потрібно лише вибрати надійного виробника та склад, який відповідає індивідуальним потребам вашого вихованця.

 

Собачий корм преміум класу - список та ціни, огляд популярних брендів

Вибір дуже широкий. Вивчаючи продукцію надійних торгових марок, що випускають собачий корм преміум класу список ціни, ви зможете знайти оптимальні варіанти з урахуванням будь-яких вимог. У пошуках найвигіднішої вартості ми рекомендуємо порівнювати витрати на харчування на добу.

Корм преміум класу для собак чеського бренду Brit:

корм-миска збалансована формула повністю задовольняє харчові потреби тварин;
корм-миска склад натурального м'яса — 45-50%;
корм-миска Собаці вагою 30 кг на добу необхідно 200 г корму. Виходячи з розрахунку ціни 15 кг упаковки (1124 грн), можна розрахувати, що вам вистачить їжі на 68 днів. Вартість харчування за добу — 15 грн.

Якщо бажаєте забезпечити своєму улюбленцю якісне харчування за доступною ціною, ми рекомендуємо купити корм для собаки преміум класу Nutrican. Продукція цієї торгової марки з'явилася на українському ринку порівняно недавно і поки що мало відома широкому загалу, але вона гідна довіри:

корм-миска 25% — борошно з курячого м'яса, 22% — висушена курка, риб'ячий жир;
корм-миска рис, яблука, водорості;
корм-миска натуральні консерванти з вітаміном Е;
корм-миска корисні для здоров'я суглобів добавки, які не завжди присутні у дорожчому кормі супер преміум класу;
корм-миска ціна відповідає категорії економ.

Вибираючи серед найкращих пропозицій, порівнюйте витрати на харчування на добу. Ви будете здивовані, але така тактика покаже, що іноді вигідніше купити сухий корм для собак супер преміум класу з більш якісним та збалансованим складом. Ви зможете запропонувати своєму улюбленцю найкраще харчування.

 

Собачий сухий корм преміум класу в магазині ДОГ

Ми співпрацюємо безпосередньо з офіційними представниками виробників. У нашому каталозі представлений тільки сертифікований сухий собачий корм преміум класу. Важливий нюанс — Великий термін придатності. У магазині Dog можна купувати харчування у великих упаковках і не хвилюватися, що він зіпсується.

Ми пропонуємо корм преміум класу для собак в Україні за вигідними цінами. Не пропустіть можливості заощадити додатково:

знижка знижка 5% відразу після реєстрації на сайті;
лайк система накопичувальних знижок;
собака-кіт регулярні акції;
доставка безкоштовна доставка по Україні замовлень вартістю від 400 гривень.

Зоомагазин DOG пропонує безкоштовні консультації щодо вибору харчування для собак. Наші експерти уважно вивчать особливості організму вашого улюбленця та порекомендують найкращі рішення з урахуванням індивідуальних потреб. Магазин для собак Дог дбає про тварин і пропонує клієнтам зразковий сервіс.