Корм якого класу вибрати для першого харчування щеняти?

Якісна їжа в період активного росту та розвитку критично важлива для здоров'я та тривалості життя собаки. Корм для цуценят слід починати вводити до раціону малюків з 3-х тижнів. Гранули розмочуються молоком чи водою. Повний перехід на сухий корм відбувається у 3-місячному віці.

Харчування цієї категорії представлено в лінійках багатьох виробників. Ви зможете корми для цуценят купити у широкому ціновому діапазоні. Але ми не рекомендуємо економити та вибирати дешеву їжу для малюків. Якій продукції слід віддати перевагу?

 

Сухий корм для цуценят - Поради щодо вибору правильного класу

Якість інгредієнтів та збалансований склад — найважливіші критерії. Вибирайте сухий корм для цуценят із продукції найкращих торгових марок із бездоганною репутацією. Можливо, така стратегія має цинічний вигляд. Але чим більше ви вкладете в харчування цуценя, тим менше грошей витратите на лікування дорослого собаки. У юному віці економія недоречна.

В якості найдешевшого варіанту ми рекомендуємо купити корм для цуценят преміум класу . Характерні риси:

собача-миска-2 не використовуються штучні консерванти та інші добавки;
собача-миска-2 великий обсяг м'яса;
собача-миска-2 інгредієнти високої якості;
собача-миска-2 дотримується оптимальний баланс поживних речовин.

Продукцію цієї категорії виробляють надійні бренди: Brit, Royal Canin, K-9 Selection, Клуб 4 лапи та інші. Асортимент корму преміум класу дозволяє вибрати будь-які м'ясні інгредієнти, харчування для цуценят із чутливим травленням та іншими особливостями організму.

Шукаєте краще співвідношення якості до ціни? Рекомендуємо купити сухий корм для цуценят супер-преміум класу. Характерні риси:

собача-миска-2 не менше 25% натурального м'яса;
собача-миска-2 овочі, фрукти, ягоди та цілющі трави;
собача-миска-2 баланс поживних елементів відповідає природним потребам організму.

Це найчисленніша категорія харчування в каталозі Dog. Корм супер преміум виробляють лідери світового ринку: Acana, 1st Choice, Pro Pac, Royal Canin, Happy Dog та інші.

Краще харчування для цуценят відноситься до класу холістик. Характерні риси:

собача-миска-2 м'ясо та овочі вищого гатунку;
собача-миска-2 фрукти та ягоди, морські водорості, цілющі трави;
собача-миска-2 відповідність стандарту Біо.

Живлення холістик пропонують торгові марки: Acana, Nutram, GO!, Earthborn Holistic, Orijen та інші.

 

Купити корм для цуценят│Чому магазин Дог?

Ми співпрацюємо безпосередньо з офіційними представниками виробників. Тут можна купити корм для цуценят з гарантією якості та за вигідною вартістю. Заощаджуйте додатково за допомогою спеціальних пропозицій:

знижка знижка 5% після реєстрації на сайті;
лайк акції, промокоди;
собака-кіт накопичувальна знижка;
доставка безкоштовна доставка по Україні замовлень від 400 гривень.

Магазин Дог пропонує різноманітний асортимент харчування. Наші клієнти отримують можливість вибрати корм для собак преміум класу, супер преміум та холістик з урахуванням особливостей організму, потреб та смаків свого вихованця. Кожна позиція у каталозі має докладний опис. Ми надаємо повну інформацію про інгредієнти, співвідношення поживних речовин.

Зазнаєте труднощів з вибором? Виникли питання? Зоомагазин Dog пропонує безкоштовні консультації щодо вибору корму. Ми порекомендуємо найкращі рішення з урахуванням потреб вашого улюбленця.