Корм для собак: Від виготовлення до споживання

Справжня турбота про тварин проявляється у створенні для них комфортних умов життя. Цей процес складається з безлічі дрібниць. Але найважливіше значення має якісний корм для собаки. Він повинен відповідати потребам організму тварини.

 

Який корм купити для собаки?

На ринку багато готового харчування. Незважаючи на широкий асортимент, питання “який корм купити для собаки” все ще хвилює багатьох власників. Якість харчування визначається кількома факторами:

корм-миска харчова цінність інгредієнтів. Розглянемо цей аспект з прикладу м'яса. На упаковці вказані слова “курка” або “птах”. Це зовсім не означає, що до складу додано чисте м'ясо. Під це визначення можуть включати шкіру, кістки, голови, ноги, перо та начинки. Важливо переконатися, що більший відсоток курячого борошна складається з м'яса. Тому ми рекомендуємо купити собачий корм торгових марок, що надають докази якісного складу;
корм-миска дотримання технології. Сухий корм для собак виробляється методом екструзії. Подрібнені інгредієнти перемішуються та висушуються у гігантських печах. Після випаровування вологи гранули охолоджуються та упаковуються. Важливо, щоб у процесі виробництва дотримувалися санітарних вимог. Якщо після розкриття упаковки виявили плісняву, личинку або комах, неприємний запах, поверніть продукт продавцю;
корм-миска найкращий склад сухого корму для собак визначається не об'ємом м'яса. Важливо, щоб у ньому був ідеальний баланс усіх необхідних елементів (білки, жири, вітаміни, вуглеводи, кислоти та інші). Враховуйте у процесі вибору індивідуальні потреби організму вихованця.

Скільки коштує сухий корм для собак? Це одне з найпоширеніших питань. Ціна має значення, адже придбання корму відноситься до розряду постійних статей витрат. Не відмовляйтеся від продукції Преміум та Супер Преміум класу через високу вартість упаковки. Ця ціна харчування визначається під час розрахунку добового обсягу порцій. У нашому блозі є стаття, яка докладно описує принцип визначення об'єктивної вартості харчування.

 

Як правильно годувати собак сухим кормом?

Більшість виробників вказує розмір порції своєї продукції. Ви зможете дізнатися, як правильно годувати собак сухим кормом, прочитавши статті у нашому блозі. Ми приділяємо велику увагу питанню кількості та складу їжі для тварин різних вікових груп.

Правильне годування собак сухим кормом зі збалансованим складом не передбачає додавання їжі з вашого столу. Денного обсягу, рекомендованого виробником, достатньо забезпечення організму тварини повного спектра поживних елементів. Ми рекомендуємо додавати до раціону спеціальні ласощі, наприклад, роги оленя. При необхідності і за рекомендацією ветеринара на сайті Dog.com.ua можна замовити вітаміни та добавки.

Зоомагазин Дог пропонує безкоштовні консультації щодо вибору корму для собак. Ми допоможемо підібрати найкращу їжу для вашого улюбленця та скласти правильний режим харчування з урахуванням індивідуальних особливостей організму.

корм-для-собак