Корм для собак + натуралка: поради зі змішаного харчування від магазину Дог у Києві

Змішане харчування домашніх тварин викликає багато заперечень у ветеринарів, але на практиці такий вибір роблять багато собаківників. Фахівці вважають, що найкращим варіантом є годування тварин сухими кормами у поєднанні з консервами тієї ж торгової марки. При цьому сушіння та вологий корм для собак в жодному разі не можна змішувати в одній мисці, оскільки на їх перетравлення шлунково-кишкового тракту тварини знадобиться різна кількість часу. Той самий принцип повинен дотримуватися і при поєднанні сушіння з натуралкою. Відразу зазначимо, що розрахунок калорійності та правильної добової порції у цій ситуації складніший. Тим не менш, господарі, які прийняли рішення годувати чотирилапого члена сім'ї різноманітно, цілком можуть впоратися з цим завданням. А ми готові підказати кілька правил, що дозволяють об'єднати два типи харчування з найбільшою користю для здоров'я улюбленця.

 

Правила змішаного харчування: як і чим годувати собаку

Кожен господар вибирає їжу для свого вірного товариша та компаньйона з найкращими спонуканнями. Якщо ви вирішили давати вихованцю і самостійно приготовлену їжу та корми промислового виробництва, значить на те існують вагомі причини. Головне – робити це правильно, і ваш пес радуватиме вас гарним самопочуттям не один рік. А тепер докладніше про те, як грамотно організувати процес.

корм-миска Спочатку необхідно розрахувати добовий обсяг їжі, що відповідає енергетичним потребам вашого хижака, і продумати пропорційне співвідношення в раціоні сушіння та натуралки: м'яса та субпродуктів, яєць, каш, овочів та фруктів, сиру.
корм-миска Добову порцію потрібно розділити на 2-3 годування через достатні часові відтинки.
корм-миска Дотримуйтесь принципу роздільності. При попаданні в шлунок тваринного натуралки травлення починається відразу. Крокети повинні спочатку набрякнути та розмокнути під дією шлункового соку, тому вони перетравлюються значно довше (до 4 годин). Змішуючи різні види їжі в одну годівлю, ви порушуєте процес засвоєння поживних речовин і перевантажуєте систему травлення.
корм-миска Слідкуйте за тим, щоб у чотирилапого друга завжди була у вільному доступі свіжа вода.

правила-кормлення


Зробимо важливе зауваження. На думку ветеринарних дієтологів, вихованець, який отримує висококласний сухий корм для собак, не потребує догодовування натуральними продуктами. Побалувати смакові рецептори хижого звіра можна за допомогою корисних ласощів чи собачих консервів, заміщаючи ними частину його щоденного раціону.

 

Dog – найкращий магазин для собак у Києві

Придбати якісний корм для собак в Україні не важко. Ринок зоотоварів переповнений. Велика кількість торгових марок різної цінової категорії вражає. Залишається знайти відповідального продавця.

Дог – магазин, який вибирають початківці та досвідчені собаківники, заводники та власники розплідників. Чому купити сухий корм для собак у Києві вигідніше у нас?

собака-кіт Ми пропонуємо широкий асортимент продукції та чесні ціни. Наші клієнти вже при реєстрації на сайті отримують 5% знижку на всі товари, в тому числі і на сухий корм для собак. Ціна упаковки стає ще нижчою завдяки накопичувальній програмі для постійних покупців.
лайк Ми гарантуємо свіжість та справжність продукції, оскільки співпрацюємо з офіційними дистриб'юторами.
доставка Ми швидко обробляємо та оперативно доставляємо замовлення. Наявність власної кур'єрської служби дозволяє нам здійснювати доставку мешканцям столиці у день замовлення. Корм для собак купити у Києві тепер можна з максимальним комфортом.
комент Наш інтернет-магазин кормів для собак не тільки надає клієнтам комфортний сервіс покупки, а й надає супутні послуги. Ми із задоволенням допоможемо вам підібрати варіант, що відповідає індивідуальним потребам вихованця. Ви можете замовити безкоштовну консультацію онлайн, залишивши заявку на сайті.