Корм для собак: як перевести з натурального харчування?

Суперечки собаківників про те, як правильно годувати собаку, не вщухають. Який тип харчування підійде саме вашому улюбленцю, залежить від його індивідуальних особливостей. Багато вихованців проживають довге і щасливе собаче життя, вживаючи каші та м'ясо. Інші страждають від алергії, розладів травлення, набирають зайву вагу і набувають великого букету захворювань. У деяких випадках переведення з натуральних продуктів на промисловий корм буває вкрай необхідним. Серйозними підставами для цього є:

собака-кіт сильні алергічні реакції;
собака-кіт порушення нормальної роботи шлунково-кишкового тракту;
собака-кіт ожиріння;
собака-кіт загальні захворювання.


Сухі корми для собак преміум і супер-преміум класу дозволяють позбавитися багатьох проблем зі здоров'ям вихованця в сьогоденні та майбутньому. Годування ретельно складеними формулами, що пройшли контроль ветеринарів та дієтологів, не тільки безпечно, а й практично. Собачі крокети чим-годувати-собачу

 

Перекладаємо з натуралки на сушку правильно: як вибрати корм для собаки і не нашкодити їй

Ви розглянули всі “за” та “проти” і вирішили перевести вихованця на раціон промислового виробництва. Який корм сухий для собак купити? Достаток продукції над ринком зоотоварів робить вибір досить важким. Підбираючи сушку, враховуйте вік, породу, стан здоров'я і спосіб життя улюбленця. Кращі корми для собаки містять значний відсоток м'ясних інгредієнтів, гіпоалергенні вуглеводи та корисні харчові добавки: риб'ячий жир, насіння льону, клітковина овочів та фруктів, екстракти лікарських рослин, лецитин, глюкозамін та хондроїтин, вітамінно-мінеральний комплекс.

Деякі хвостаті привереди мають власні смакові уподобання, і догодити їм буває складно. Можливо, вам доведеться випробувати кілька варіантів, перш ніж знайдеться відповідний, тому має сенс спочатку купувати невеликі упаковки. Визначились із різновидом корму? Настає найвідповідальніший момент. Завдання в тому, щоб зробити перехід з натуралки на сушіння максимально комфортним для вихованця. Як діяти, щоб не завдати шкоди травній системі, яка пристосувалася до переварювання та засвоєння певного виду продуктів? Рекомендуємо дотримуватися наступних правил:

топ-1 Почати із заміни сухим кормом 10% добової порції та поступово збільшувати кількість сушіння, довівши його до 100% протягом 10 днів. При цьому важливо спостерігати реакцію організму собаки на зміну харчування.
топ-2 Спочатку можна розмочувати або злегка зволожувати крокети.
топ-3 Не додавати сушку до звичної їжі вихованця, а давати її окремо. Щоб підвищити інтерес до нового виду їжі, можна підмішати до гранул трохи улюблених ласощів вашого чотирилапого друга.
топ-4 У жодному разі не змушувати собаку їсти. З їжею у вихованця мають бути пов'язані лише позитивні емоції.

 

Чому купити собачий корм найкраще у магазині Dog?

Якщо ваш досвід був вдалим, покупка готового харчування для улюбленця стане одним із рутинних завдань, вирішувати яке доведеться регулярно. Доцільно знайти для цієї мети зоомагазин, де купити сухий корм для собаки можна за прийнятною ціною.

Товари для собак в Україні пропонують багато інтернет-магазинів.  Дог – магазин, у якому придбати якісну продукцію для домашніх тварин можна не лише швидко та зручно, але ще й із значною економією. Ми надаємо клієнтам знижку у розмірі 5% з моменту реєстрації на сайті. Постійні покупці беруть участь у вигідній накопичувальній програмі та отримують інші приємні бонуси. Але головна наша перевага – оригінальне походження продукції. Ми співпрацюємо з офіційними представництвами виробників та гарантуємо справжність та свіжість кожної упаковки. Широкий асортимент дозволяє купити все для собак: від кормів та ласощів до одягу, іграшок та засобів догляду, – на одному сайті. Ми даруємо вам час для теплого спілкування з вашими чотирилапими друзями.