Корм для щенят: рекомендації ветеринарів

korm-dlia-sobak

З появою в будинку цуценя у власника суттєво збільшується спектр обов'язків та турбот. Одна з найважливіших завдань — вибір корму. Тварини потребують спеціального харчування. Важливо купити корм для собак, що повністю відповідає рекомендаціям ветеринарів. 

Новачки часто мають складнощі з виконанням цього завдання. Товари для собак представлені широким спектром видів харчування. Але є чіткі критерії вибору. Вони базуються на потребах тварин.

 

 

Корм для щенят: рекомендації ветеринарів

У період активного росту та розвитку вихованцю необхідна велика кількість вітамінів, мінералів та мікроелементів. Корм для щенят суттєво відрізняється від пропозицій для дорослих собак за складом кальцію та фосфору, жирів та білка. Експериментувати не варто. Купуйте спеціальні корми надійних виробників. У складі враховані потреби організму тварин кожному етапі розвитку. Вибирайте інтермагазин для собак з максимальним асортиментом товарів. Усі корми класифікуються за класами залежно від якості інгредієнтів:

icon-sobaka-kit економ. Дешева цінова категорія. У складі переважають субпродукти, відходи харчової промисловості, соя та інші види білка рослинного походження. Вибравши таке харчування, необхідно збагатити раціон вітамінними комплексами;
icon-sobaka-kit корм для цуценят преміум класу. У категорії використовуються інгредієнти вищої якості, збільшується обсяг м'яса;
icon-sobaka-kit супер-преміум. Збалансовані корми, що повністю задовольняють потреби організму. У складі — м'ясо птиці та риби, кроликів, ягняти, яйця, якісні злаки;
icon-sobaka-kit холістик. Найкращий сухий корм для цуценят. Категорія відрізняється максимальним рівнем якості та користю для організму. До складу додаються пробіотики, повний комплекс вітамінів та мінералів.


Вибір залежить і від породи собаки. За цим принципом створено спеціальну класифікацію:

korm-col-waga сухий корм для цуценят дрібних порід (до 10 кг у дорослому віці);
korm-col-waga середніх (10-25 кг);
korm-col-waga великих (понад 25 кг).

korm-dlia-sobak

Розподіл базується на особливостях організму. Тварини дрібних порід досягають біологічного «повноліття» набагато швидше, ніж представники середніх та великих. До 8-місячного віку маса тіла їх збільшується у 20 разів. Раціон повинен відрізнятися вищими енергетичними характеристиками при меншому розмірі порцій.

Чим більша порода, тим важливіше забезпечити гармонійний розвиток. Експерти компанії Dog рекомендують вибирати харчування, яке дозволить збалансувати зміцнення кісток та суглобів із зростанням м'язової маси. Корм для цуценят великих порід відрізняється за складом від пропозицій для дрібних та середніх.

 

 

Купити сухий корм для цуценят: інтернет-магазин Dog пропонує якісне харчування на вигідних умовах

Ми співпрацюємо з офіційними представниками найкращих виробників на партнерських умовах. Тут можна купити сухий корм для цуценят дрібних порід, середніх та великих, будь-якими індивідуальними потребами за вигідною ціною. Нашим клієнтам не потрібно шукати компроміс між вартістю та якістю.

В інтернет-магазині Дог ком юа працюють кваліфіковані консультанти. Вони допоможуть підібрати найкраще харчування вашому вихованцю з урахуванням його віку, породи, індивідуальних потреб та уподобань, рекомендацій ветеринара.