Корм для літніх собак. З віком вона ще більше тебе любить! Подбай про свого улюбленого собаку і він тобі подякує

Процес старіння собаки безпосередньо залежить від її розмірів та породи. Домашній улюбленець вважається старіючим через ⅔ середньої тривалості його життя. У представників великих порід старість може починатися з 5 років, маленьких – 7. Тварини деяких порід старіють навіть у 10 років, якщо тривалість їхнього життя становить 15 років і більше. Звичайно, самопочуття та життєдіяльність вихованця безпосередньо залежить і від інших факторів. До них можна віднести спосіб життя, рівень активності і якість харчування. Ознаки старіння можуть бути на перший погляд непомітними. Але коли собака стає менш активною і більш вимогливою до їжі, це є головним сигналом про прихід старості. У цей період господар повинен підібрати відповідні корми для літніх собак. Від їх складу та особливостей залежить настрій, ситість, тривалість життя домашнього вихованця.

купити корм для собак

Як правильно вибрати корми для літніх собак?

Вибираючи корм для тварин похилого віку, необхідно враховувати інгредієнти, які застосував виробник. Не можна подавати старіючому домашньому улюбленцю їжу з високим вмістом жирів. Вона може спровокувати ожиріння. А ця проблема, як відомо, спричиняє ряд інших недуг, у тому числі хвороби серцево-судинної системи.

 Щоб корми для старих собак виявилися корисними та не нашкодили тварині в розквіті її років, потрібно дотримуватися таких правил: 

  1. Слід уникати висококалорійної продукції. Особливо це стосується вихованців, які мешкають у квартирі, а не на території приватного будинку.
  2. Сухий корм для старих собак має легко засвоюватися організм. Після його вживання необхідно простежити, щоб у тварини не виникало почуття тяжкості, нетравлення. До легких продуктів відносяться сухі корми для собак, що містять м'ясо птиці, рибу та овочі. Ці компоненти сприяють покращенню травлення, перешкоджають появі запорів.
  3. Корм для літніх собак купити рекомендується з підвищеним вмістом протеїнів. Вони підтримують у чотирилапого вихованця м'язову масу.сухие корма для собак
  4. Їжа для вихованців похилого віку повинна мати у своєму складі вітаміни та антиоксиданти. Дані речовини допомагають підвищити імунітет, запобігти розвитку багатьох поширених захворювань.
  5. Сухий корм для літніх собак повинен містити омега-кислоти та глюкозамін. Вони підтримують активність вихованця і позитивно впливають на його життєдіяльність.
  6. Олії рослинного походження також є корисними для літніх чотирилапих друзів. Одним з таких продуктів вважається кокосове масло. Воно позитивно впливає на роботу головного мозку.
  7. Корм для старих собак купити рекомендується із насиченим смаком. Іноді тварини відмовляються вживати їжу через його відсутність. Це є ознакою не їхнього поганого самопочуття, а невідповідного харчування.

Щоб тварина в старості почувала себе відмінно, не рекомендується економити на її раціоні. Великим попитом користується корм для старіючих собак класу “холістик”. У ньому містяться ті інгредієнти, які вживають вовки і шакали в природному середовищі. Продукт збагачений усіма необхідними речовинами для забезпечення вихованцю високої якості життя. Коли домашній улюбленець старіє, також відбуваються зміни стану його зубів. Найкращий корм для літніх собак пропонується у формі невеликих гранул. Їх зручно вживати. Потреби розмочувати у воді немає. А ще вони допомагають чистити зуби, тому що мають відповідну текстуру. Кожен господар чотирилапого друга повинен розуміти, що якісний сухий корм для літніх собак купити замало. Він має уважно розрахувати порції. Перегодовувати, як і недогодовувати тварин не можна. Щоб вгадати з кількістю їжі, потрібно спочатку прочитати інформацію на упаковці від виробника.

Купити корм для собак похилого віку пропонує магазин Дог!

Корми для собак різного віку, у тому числі літніх вихованців, пропонує Дог зоомагазин. У каталозі представлений широкий асортимент продукції різних виробників. Вся вона сертифікована, тому жодних сумнівів щодо якості товарів не має бути.

 Здійснити замовлення на сайті dog.com.ua варто і з таких причин: 

  1. Купити корм для собак можна за демократичними цінами. Завдяки тому, що магазин безпосередньо співпрацює лише з перевіреними постачальниками, націнки відсутні.
  2. Вся продукція зберігається у належних умовах. Співробітники Дог ком юа стежать за її термінами придатності.
  3. Придбати сухий корм для собак тут дуже просто. Замовлення оформляється та підтверджується швидко.
  4. Доставка здійснюється у всі міста України у суворо обумовлені з покупцем терміни.
  5. Для постійних клієнтів діє програма лояльності. Магазин для собак Дог ком юа подбав про те, щоб замовник з кожною подальшою покупкою економив дедалі більше.
  6. На сайті діють пропозиції у вигляді розпродажів, акцій, знижок. Крім того, пропонуються промокоди, які також дозволяють здійснити покупку на вигідних умовах.
  7. У магазині надається висококваліфікована допомога спеціалістів. Консультанти знають все про домашніх вихованців та догляд за ними.

Магазин Дог реалізує найкращі корми для літніх собак. Від них прийде в захват навіть найвибагливіший домашній вихованець, адже тут реалізується лише перевірена та сертифікована продукція провідних брендів.