Корм Бріт для собак - що варто знати?

Бренд Brit був заснований у 1994 році в Чехії. Це торгова марка відомої компанії VAFO PRAHA s.r.o. Основною її сферою діяльності є виробництво кормів для чотирилапих улюбленців. Виробник стверджує, що головна його мета - забезпечити тваринам довге, щасливе та безтурботне життя. Саме тому для приготування продукції застосовуються виключно органічні компоненти. Brit корм містить натуральне м'ясо або рибу та корисні добавки у вигляді овочів, фруктів, трав. Він має сертифікати відповідності ISO 9001 та відповідає стандартам якості НАССР.

Корм Бріт для собак

Чому корм Бріт для собак і кішок став настільки затребуваним?

Бріт корм для собак та котів розробляється з урахуванням вікових та фізіологічних особливостей тварин. Створенням рецептури займаються досвідчені лікарі-ветеринари та дієтологи. Компанія випускає окремі лінійки для кошенят та цуценят, дорослих та літніх домашніх улюбленців, дрібних, середніх, великих порід.

 Корм Бріт для собак і кішок пропонується в наступних серіях: 

  1. Brit Care Cat, Brit Premium Cat. Цей корм Brit для котів підходить у будь-якому віці та з різними потребами. Дана категорія включає сухі корми, консерви, паучі.Брит корм для собак
  2. Brit Care Dog і Brit Premium Dog. Купити корм Бріт для собак цих лінійок варто тому, що він є універсальним. Підібрати потрібне харчування вдасться для чотирилапих друзів різного віку, ваги, з індивідуальними особливостями.
  3. Brit Boutiques Gourmandes і Brit Premium Sausages. Це вологий корм, який випускається у блістерах та м'якій упаковці у вигляді ковбаси. З цієї категорії можна купити корм Brit монопротеїновий. Його особливість у тому, що він містить лише один вид м'яса, олію, вітамінно-мінеральні добавки.
  4. Brit Let's Bite. Серія включає жувальні ласощі для собак та кішок. Їх вживати не рекомендується регулярно. Але періодичне застосування такої їжі позитивно впливає на стан шерсті, зубів, шкіри.
  5. Brit Training. Ці частування ідеально підходять під час тренування чотирилапих улюбленців.

 Вся продукція чеського бренду відрізняється наступним:

  • натуральним складом;
  • корисними добавками, які містять білок, вуглеводи, вітаміни, мікроелементи;
  • здатністю нормалізувати роботу ШКТ;
  • гіпоалергенністю;
  • властивістю покращити стан шерсті, шкіри, зубів;
  • позитивним впливом на печінку, опорно-руховий апарат.

Перед тим як купити корм для собак Бріт, рекомендується враховувати вік тварини, породу, спосіб життя, індивідуальні особливості. Тільки в такому випадку їй вдасться підібрати правильне та збалансоване харчування.

Купити корм Брит для собак вигідно у магазині Дог!

Цікавить продукція чеського виробника Бріт? Dog зоомагазин реалізує її у великій кількості. На сайті dog.com.ua можна знайти різноманітні товари для домашніх улюбленців. Їхня вартість доступна, адже магазин для собак Дог безпосередньо співпрацює з постачальником. А ще тут постійно діють вигідні пропозиції у вигляді акцій та знижок. Постійним покупцям надається унікальна програма лояльності. Вона дозволяє заощаджувати ще більше. Кожна наступна покупка на 1000 грн. додає 1% знижки. Замовивши, наприклад, корм у сумі 5000 грн., покупець економить 10% від вартості. Інтернет-магазин Дог Ком Юа також пропонує 5% знижки після проходження процедури реєстрації. Вигідно, чи не так?