Корм Бріт для щенят: Чому експерти рекомендують?

Вибираючи раціон для собаки, власники враховують різні фактори. Опитування показують, що найважливіше значення мають кілька критеріїв:

коргі відповідність породі та віку;
лайк співвідношення якості до вартості;
корм-миска доступність корму в найближчих зоомагазинах або зручність замовлення в інтернеті.

Перехід на сухий корм для цуценят повинен здійснюватися поступово. Представникам усіх порід можна пропонувати розмочені гранули одразу після появи перших зубів. Як правило, у 3-4-тижневому віці. Коли малюкові виповниться 1,5 місяці, його можна перекладати на «сушіння» повністю. Важливо лише дотримуватися правильного питного режиму.

 

Корм Brit для цуценят: У чому причина довіри?

Компанія успішно конкурує з лідерами на світовому ринку. Корм Brit для цуценят характеризується збалансованою рецептурою, в якій враховані всі потреби організму, що росте. М'ясо становить 32-35% (в Endurance – 46%). Компанія не використовує субпродуктів. Корм виготовляється з натурального м'яса високої якості. Близько 15% складу — натуральний курячий та риб'ячий жир.

Brit Care для щенят має додаткові переваги:

собача-миска-2 джерело вуглеводів — Мал. У беззернових рецептах — картопля. Торгова марка не використовує пшеницю, сою та кукурудзу, які не мають поживної цінності та визнані однією з основних причин розвитку алергій у тварин;
собача-миска-2 в рецептурі використовуються натуральні овочі та фрукти, екстракти рослин. Експерти рекомендують купити корм Бріт для цуценят для забезпечення організму клітковиною та повним спектром необхідних для доброго здоров'я вітамінів;
собача-миска-2 чисельні тестування підтвердили збалансований і максимально наближений до природного довкілля склад. Пропозиції класу Суперпреміум та корм Brit Premium для цуценят визнані експертами повноцінним харчуванням, яке забезпечує тваринам гармонійний розвиток та гарантує гарне здоров'я.

Комплекс переваг пропозицій торгової марки доповнюється демократичною ціновою політикою. Ви зможете купити корм Brit Care для щенят за більш вигідною вартістю порівняно з продукцією аналогічного рівня якості. брит-корм

Важлива перевага — доступність харчування. Компанія активно розвиває мережу офіційних представництв у різних країнах та забезпечує безперебійні поставки повного спектру своєї продукції.

 

 

Купити корм для цуценят: Вибираємо з асортименту та робимо замовлення

У нашому каталозі представлений максимальний перелік пропозицій торгової марки. Тут можна купити корм для цуценят різних порід та з урахуванням будь-яких особливостей організму. Широкий та спектр цін. Ми пропонуємо доступний корм для цуценят Бріт Преміум та ідеально збалансоване харчування лінійки Brit Care.

Магазин Дог співпрацює з офіційним представником виробника на партнерських умовах. Наші клієнти отримують можливість придбати сертифіковане харчування Brit з великим терміном придатності та гарантією якості. Ми пропонуємо корм для собак за вигідноювартості. Пройдіть процес реєстрації та отримайте знижку 5%, використовуйте можливості бонусної системи.

Інтернет-магазин Dog забезпечує оперативну доставку замовлень по Києву та Україні. Використовуйте можливість купувати якісне харчування для собак у режимі онлайн. Не обмежуйте себе асортиментом найближчих магазинів. Витративши кілька хвилин на оформлення заявки, ви отримаєте найкращу їжу для свого вихованця на найвигідніших умовах.